Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żabianka Gdańsk TS Konfederacja Krakow
ja Tactiek 523l
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51.3 gemiddelde waardering 43.4
very good Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosnowski met de inworp. Cruzata probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Sławiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Denayer met de inworp. Sosnowski met een sublieme pass. Roboz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... Sławiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pallante kopt de bal weg. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinheiro de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tevenet speelt de bal door. Cugowski rent richting de bal. Toutain maakt een afschuwelijke overtreding. Toutain is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Denayer probeert naar een medespeler te passen. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski passt de bal in één keer door. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - TS Konfederacja Krakow 1:0

16e minuut.
Nanchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruzata rent richting de bal. Cruzata probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nanchev rent richting de bal. Nanchev speelt de bal door. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cugowski de bal onder controle te krijgen. Sławiński bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sosnowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pinheiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sosnowski probeert de bal aan de voet te houden. Tevenet onderschept slim de pass. Tevenet geeft de bal voor. Kushev is nu in balbezit. Kushev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nanchev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mełgieś de bal. Mełgieś passt de bal in één keer door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Sławiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Sekiraqa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szmer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 32%, TS Konfederacja Krakow 68%.
FC Żabianka Gdańsk - TS Konfederacja Krakow 1:0

49e minuut.
Cruzata is nu in balbezit. Cruzata passt de bal met de wreef. Pinheiro rent richting de bal. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap. Sławiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - TS Konfederacja Krakow 2:0

53e minuut.
Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata rent richting de bal. Cruzata geeft een hoge lob. Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... Sławiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata geeft een lange en hoge pass. Mełgieś heeft problemen om de bal te vangen. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... Sławiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - TS Konfederacja Krakow 3:0

59e minuut.
Sosnowski is nu in balbezit. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sosnowski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Denayer probeert de bal aan de voet te houden. Sosnowski probeert naar een medespeler te passen. Cruzata speelt de bal door. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sosnowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Cruzata de bal. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - TS Konfederacja Krakow 4:0

73e minuut.
Cwojdziński met een sublieme pass. Nanchev rent richting de bal. Nanchev passt de bal in één keer door. Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mełgieś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Nur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mełgieś de bal. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cruzata met een sublieme pass. Mełgieś heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Cugowski ... Strafschop! Cugowski krijgt een gele kaart. Mełgieś raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinheiro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żabianka Gdańsk - TS Konfederacja Krakow 5:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durmadan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sosnowski heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata geeft een hoge lob. Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... Sławiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Sosnowski onderschept slim de pass. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pinheiro de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś schiet op doel. Sławiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żabianka Gdańsk 21%, TS Konfederacja Krakow 79%.
FC Żabianka Gdańsk - TS Konfederacja Krakow 5:0