Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Konfederacja Krakow FC Żabianka Gdańsk
523l Tactiek ja
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 51.7
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Cruzata passt de bal met de wreef. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro passt de bal in één keer door. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Durmadan geeft een lange en hoge pass. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denayer met de inworp. Sosnowski speelt de bal door. Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sławiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Roboz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Durmadan met een snelle inworp. Cruzata rent richting de bal. Cruzata speelt de bal door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosnowski met een snelle inworp. Cruzata speelt de bal door. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - FC Żabianka Gdańsk 0:1

17e minuut.
Nanchev kopt de bal weg. Mełgieś rent richting de bal. Roboz rent richting de bal. Mełgieś verovert de bal door een tackle van achteren. Mełgieś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata passt de bal met de wreef. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Sławiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - FC Żabianka Gdańsk 0:2

28e minuut.
Sosnowski met de inworp. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś rent richting de bal. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Useglio rent richting de bal. Useglio passt de bal in één keer door. Sayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev onderschept slim de pass. Kushev draait met de bal, schiet en ... Vasconcellos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Cugowski is nu in balbezit. Mełgieś onderschept slim de pass. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel. Mełgieś probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cwojdziński passt de bal in één keer door. Durmadan rent richting de bal. Durmadan speelt de bal door. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś draait met de bal, schiet en ... Sławiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Konfederacja Krakow 71%, FC Żabianka Gdańsk 29%.
TS Konfederacja Krakow - FC Żabianka Gdańsk 0:2

47e minuut.
Pallante speelt de bal door. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan probeert naar een medespeler te passen. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap. Sławiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Sosnowski probeert naar een medespeler te passen. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cugowski trapt de bal weg van het doel. Sayar is nu in balbezit. Sayar geeft een hoge lob. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Szmer heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata kopt de bal weg. Klungelig pakt Mełgieś de bal. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sosnowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś speelt de bal door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - FC Żabianka Gdańsk 0:3

68e minuut.
Durmadan met een snelle inworp. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Sławiński bokst de bal weg.

71e minuut.
Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Durmadan is nu in balbezit. Durmadan passt de bal met de wreef. Mełgieś is nu in balbezit. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap. Sławiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Pinheiro probeert de bal aan de voet te houden. Pinheiro passt de bal met de wreef. Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś haalt uit met een fantastische trap. Sławiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - FC Żabianka Gdańsk 0:4

78e minuut.
Nur rent richting de bal. Nur passt de bal in één keer door. Kushev is nu in balbezit. Kushev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Konfederacja Krakow - FC Żabianka Gdańsk 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Konfederacja Krakow 62%, FC Żabianka Gdańsk 38%.
TS Konfederacja Krakow - FC Żabianka Gdańsk 1:4