Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pipito FC CHELSEA+
obrigado Tactiek DO-BoJu
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten excellent
poor Passen solid
average Verdedigen very good


2e minuut.
Vlemmings rent richting de bal. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:1

2e minuut.
Ela is nu in balbezit. Cullmann onderschept slim de pass. Cullmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nurchis de bal. Nurchis haalt uit met een fantastische trap. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Sommer heeft problemen om de bal te vangen. Sommer speelt de bal door. Cullmann rent richting de bal. Cullmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:2

10e minuut.
Sommer kopt de bal weg. Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Sęk onderschept slim de pass. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Özkardeş met een sublieme pass. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer passt de bal met de wreef. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... Goldner bokst de bal weg.

15e minuut.
Nurchis heeft problemen om de bal te vangen. Nurchis passt de bal in één keer door. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann schiet op doel. Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:3

25e minuut.
Vlemmings passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nurchis de bal. Nurchis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cullmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Cullmann kopt de bal weg. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:4

27e minuut.
Ruggiero probeert naar een medespeler te passen. Sommer is nu in balbezit. Sommer probeert naar een medespeler te passen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:5

32e minuut.
Przybyła rent richting de bal. Falcón onderschept slim de pass. Klungelig pakt Falcón de bal. Falcón schiet op doel. Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cullmann controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sęk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klops kopt de bal weg. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grygiel probeert de bal met de borst te controleren. Vlemmings rent richting de bal. Vlemmings geeft een hoge lob. Cullmann rent richting de bal. Cullmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Collot passt de bal zonder na te denken. Nurchis is nu in balbezit. Nurchis met een sublieme pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:6

41e minuut.
Volkmer geeft een hoge lob. Nurchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurchis speelt de bal door. Cullmann rent richting de bal. Cullmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sommer met een snelle inworp. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings onderschept slim de pass. Vlemmings geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Marx geeft een hoge lob. Cullmann kopt de bal weg. Daar is Vlemmings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Falcón rent richting de bal. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipito 76%, FC CHELSEA+ 24%.
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:7

46e minuut.
Klungelig pakt Nurchis de bal. Nurchis speelt de bal door. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:8

48e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft een lange en hoge pass. Nurchis is nu in balbezit. Nurchis haalt uit met een fantastische trap. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nurchis met een snelle inworp. Marx is nu in balbezit. Marx geeft een hoge lob. Falcón springt en kopt de bal. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:9

52e minuut.
Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sommer de bal. Sommer speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Marx is nu in balbezit. Marx geeft de bal voor. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:10

56e minuut.
Klungelig pakt Márialigeti de bal. Cullmann onderschept slim de pass. Cullmann passt de bal zonder na te denken. Nurchis rent richting de bal. Nurchis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sommer rent richting de bal. Sommer passt de bal zonder na te denken. Falcón rent richting de bal. Klungelig pakt Falcón de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:11

60e minuut.
Marx passt de bal in één keer door. Nurchis rent richting de bal. Nurchis speelt de bal door. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vlemmings rent richting de bal. Vlemmings passt de bal met de wreef. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:12

67e minuut.
Cullmann verovert de bal door een tackle van achteren. Cullmann geeft een hoge lob. Sommer kopt de bal weg. Klungelig pakt Falcón de bal. Falcón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Volkmer heeft problemen om de bal te vangen. Kulpiński probeert naar een medespeler te passen. Özkardeş rent richting de bal. Klops verovert de bal door een tackle van achteren. Klops haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vlemmings passt de bal met de wreef. Nurchis is nu in balbezit. Nurchis passt de bal in één keer door. Cullmann rent richting de bal. Cullmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Marx de bal. Marx kopt de bal weg. Cullmann rent richting de bal. Cullmann schiet op doel. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:13

74e minuut.
Sommer geeft een lange en hoge pass. Nurchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurchis passt de bal zonder na te denken. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ... Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Marx kopt de bal weg. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Falcón de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:14

78e minuut.
Kulpiński rent richting de bal. Marx verovert de bal door een tackle van achteren. Nurchis is nu in balbezit. Nurchis draait met de bal, schiet en ... Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klops bereikt de bal nog maar net als eerste. Klops passt de bal zonder na te denken. Daar is Sommer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sommer schiet op doel. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer heeft problemen om de bal te vangen. Sommer speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:15

88e minuut.
Sommer is nu in balbezit. Sommer geeft een lange en hoge pass. Vlemmings kopt de bal weg. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Marx kopt de bal weg. Vlemmings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipito 79%, FC CHELSEA+ 21%.
FC Pipito - FC CHELSEA+ 0:15