Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zelina Jurków PK Flaszbek Leszno
zelina 01 Tactiek mir
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


15e minuut.
Potrykus geeft de bal voor. Ceariba is nu in balbezit. Makowski onderschept slim de pass. Makowski haalt uit met een fantastische trap. Losapio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - Flaszbek Leszno 0:1

23e minuut.
Makowski kopt de bal weg. Lehter rent richting de bal. Lehter probeert naar een medespeler te passen. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Špirnák met een sublieme pass. Rudnicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Tasak de bal. Paultroni is nu in balbezit. Paultroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mizia rent richting de bal. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski haalt uit met een fantastische trap. Losapio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - Flaszbek Leszno 0:2

35e minuut.
Bieniak verovert de bal door een tackle van achteren. Mizia onderschept slim de pass. Mizia passt de bal in één keer door. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter schiet op doel. Losapio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Paultroni kopt de bal weg. Bieniak rent richting de bal. Bieniak geeft een hoge lob. Paultroni rent richting de bal. Paultroni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Przewoźnik rent richting de bal. Przewoźnik geeft de bal voor. Makowski rent richting de bal. Makowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - Flaszbek Leszno 0:3

42e minuut.
Bajron met een sublieme pass. Tuřín speelt de bal door. Špirnák heeft problemen om de bal te vangen. Makowski is nu in balbezit. Makowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - Flaszbek Leszno 0:4

44e minuut.
Mizia onderschept slim de pass. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Makowski rent richting de bal. Makowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - Flaszbek Leszno 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelina Jurków PK 54%, Flaszbek Leszno 46%.
Zelina Jurków PK - Flaszbek Leszno 0:5

46e minuut.
Rudnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Špirnák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špirnák speelt de bal door. Paultroni is nu in balbezit. Paultroni haalt uit met een fantastische trap. Staniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Špirnák met een sublieme pass. Visca speelt de bal door. Bieniak probeert naar een medespeler te passen. Paultroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paultroni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ceariba geeft een hoge lob. Daar is Przewoźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Špirnák. Špirnák krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Tasak verovert de bal door een tackle van achteren. Tasak geeft een hoge lob. Mizia kopt de bal weg. Makowski is nu in balbezit. Makowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Visca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mizia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Losapio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Daar is Makowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski onderschept slim de pass. Makowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelina Jurków PK - Flaszbek Leszno 0:6

60e minuut.
Stylak passt de bal zonder na te denken. Mizia rent richting de bal. Špirnák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mizia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Doeltrap. Staniak met een harde bal richting middenveld. Mizia kopt de bal weg. Makowski is nu in balbezit. Makowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Losapio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Visca geeft een lange en hoge pass. Mizia kopt de bal weg. Makowski rent richting de bal. Makowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stylak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Stylak is nu in balbezit. Stylak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelina Jurków PK 59%, Flaszbek Leszno 41%.
Zelina Jurków PK - Flaszbek Leszno 0:6