Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS POGOŃ BRZYCZNO Inter Pępice
Attack Tactiek demolka
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 26.2
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Kiepur met een harde bal richting middenveld. Vilk kopt de bal weg. Daar is Beteringhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mara is nu in balbezit. Mara draait met de bal, schiet en ... Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Atlagić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meszesán met een snelle inworp. Roh bereikt de bal nog maar net als eerste. Roh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Atlagić met de inworp. Rypkamito is nu in balbezit. Rypkamito probeert naar een medespeler te passen. penny is nu in balbezit. penny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Rypkamito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisteleki rent richting de bal. Kisteleki geeft de bal voor. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba draait met de bal, schiet en ... Kiepur bokst de bal weg. Etkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba verovert de bal door een tackle van achteren. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Inter Pępice 1:0

14e minuut.
Roh met een sublieme pass. Topuzakov rent richting de bal. Topuzakov geeft de bal voor. Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meszesán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vilk is nu in balbezit. Vilk speelt de bal door. Topuzakov is nu in balbezit. Topuzakov geeft de bal voor. Kudyba springt en kopt de bal. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kudyba geeft de bal voor. Daar is Mara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanjian rent richting de bal. Kisteleki verovert de bal door een tackle van achteren. Kisteleki schiet op doel. Kiepur bokst de bal weg.

33e minuut.
Meszesán geeft een hoge lob. Beteringhe kan de bal niet met de borst controleren. Topuzakov is nu in balbezit. Topuzakov haalt uit met een fantastische trap. Mara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Inter Pępice 2:0

35e minuut.
Daar is Mara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beteringhe rent richting de bal. Mara onderschept slim de pass. Mara schiet op doel. Kiepur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Atlagić de bal. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 23%, Inter Pępice 77%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Inter Pępice 2:0

50e minuut.
Kisteleki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dilillo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kuliński rent richting de bal. Kuliński met een sublieme pass. Roh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilillo rent richting de bal. Dilillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dilillo verovert de bal door een tackle van achteren. Rypkamito verovert de bal door een tackle van achteren. Rypkamito speelt de bal door. penny rent richting de bal. penny draait met de bal, schiet en ... Kosterfjord bokst de bal weg.

57e minuut.
Dilillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba passt de bal in één keer door. Mara rent richting de bal. Mara schiet op doel. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Dilillo passt de bal in één keer door. Vilk met een sublieme pass. Roh rent richting de bal. Roh geeft een lange en hoge pass. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Inter Pępice 3:0

77e minuut.
Meszesán passt de bal in één keer door. Atlagić heeft problemen om de bal te vangen. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán geeft de bal voor. Mara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vilk geeft een hoge lob. Mara kopt de bal weg. Klungelig pakt Lato de bal. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kudyba rent richting de bal. Dilillo is nu in balbezit. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba schiet op doel. Kiepur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Inter Pępice 4:0

89e minuut.
Dilillo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorgulho met een snelle inworp. Wanjian is nu in balbezit. Wanjian geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 41%, Inter Pępice 59%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Inter Pępice 4:0