Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best Kielce RKS CHUWDU 1906
352 Tactiek test
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 48.8
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Jarosz geeft een lange en hoge pass. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Varalli maakt een afschuwelijke overtreding. Varalli krijgt een gele kaart. Jacobs moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jacobs kan niet meer verder spelen. Szczerbal komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Łodyga kopt de bal weg. Klungelig pakt Păcală de bal. Maníaco rent richting de bal. Maníaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - RKS CHUWDU 1906 0:1

22e minuut.
Minnus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jarosz de bal. Jarosz onderschept slim de pass. Guła rent richting de bal. Guła schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - RKS CHUWDU 1906 0:2

23e minuut.
Pulcinella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

23e minuut.
Varalli heeft problemen om de bal te vangen. Guła verovert de bal door een tackle van achteren. Guła passt de bal zonder na te denken. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Łodyga speelt de bal door. Arruabarrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła verovert de bal door een tackle van achteren. Guła schiet op doel. Mastrota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - RKS CHUWDU 1906 0:3

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Soudek de bal onder controle te krijgen. Gyárfás probeert naar een medespeler te passen. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - RKS CHUWDU 1906 0:4

32e minuut.
Guła speelt de bal door. Łodyga rent richting de bal. Łodyga passt de bal met de wreef. Guła is nu in balbezit. Guła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szczerbal passt de bal zonder na te denken. Guła is nu in balbezit. Klungelig pakt Guła de bal. Guła haalt uit met een fantastische trap. Mastrota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - RKS CHUWDU 1906 0:5

39e minuut.
Jarosz is nu in balbezit. Jarosz geeft een lange en hoge pass. Łodyga probeert naar een medespeler te passen. Guła rent richting de bal. Guła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mastrota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guła krijgt zijn hoofd ertegen. Mastrota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gyárfás verovert de bal door een tackle van achteren. Gyárfás speelt de bal door. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła heeft problemen om de bal te vangen. Guła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Guła is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arruabarrena. Guła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyárfás zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guła rent richting de bal. Guła schiet op doel. Mastrota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Maníaco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arruabarrena de bal onder controle te krijgen. Guła rent richting de bal. Guła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Kielce 62%, RKS CHUWDU 1906 38%.
The Best Kielce - RKS CHUWDU 1906 0:5

49e minuut.
Łodyga kopt de bal weg. Guła heeft problemen om de bal te vangen. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Kielce - RKS CHUWDU 1906 0:6

50e minuut.
Varalli met een sublieme pass. Barrosa heeft problemen om de bal te vangen. Guła rent richting de bal. Guła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyárfás passt de bal in één keer door. Fontanilla met een sublieme pass. Daar is Guła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wadoń geeft een lange en hoge pass. Inworp. Minnus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bankert met een sublieme pass. Minnus geeft een lange en hoge pass. Ciumak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roztoczek heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Soudek trapt de bal weg. Guła kopt de bal weg. Daar is Maníaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maníaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fontanilla is nu in balbezit. Łodyga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guła de bal. Maníaco rent richting de bal. Maníaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ciumak met een sublieme pass. Maníaco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bankert passt de bal zonder na te denken. Moroz is nu in balbezit. Moroz passt de bal zonder na te denken. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Kielce 54%, RKS CHUWDU 1906 46%.
The Best Kielce - RKS CHUWDU 1906 0:6