Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS POGOŃ BRZYCZNO The Best Kielce
Attack Tactiek 352
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Dilillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Jarosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudyba rent richting de bal. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Roh kopt de bal weg. Kisteleki is nu in balbezit. Kisteleki passt de bal zonder na te denken. Kudyba rent richting de bal. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Moroz speelt de bal door. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán passt de bal met de wreef. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Varalli passt de bal met de wreef. Vilk rent richting de bal. Bosco maakt een afschuwelijke overtreding. Bosco is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Vilk raakt geblesseerd tijdens het duel. Mara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arruabarrena heeft problemen om de bal te vangen. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moroz passt de bal met de wreef. Bankert is nu in balbezit. Dilillo begaat een overtreding. Dilillo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pulcinella met een sublieme pass. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara passt de bal zonder na te denken. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - The Best Kielce 1:0

23e minuut.
Kisteleki passt de bal in één keer door. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara onderschept slim de pass. Mara draait met de bal, schiet en ... Mastrota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - The Best Kielce 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 46%, The Best Kielce 54%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - The Best Kielce 2:0

47e minuut.
Mara probeert de bal aan de voet te houden. Vilk met een sublieme pass. Arruabarrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba onderschept slim de pass. Kudyba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Magdoń geeft een lange en hoge pass. Kudyba kopt de bal weg. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mara is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - The Best Kielce 3:0

54e minuut.
Roh met een sublieme pass. Meszesán is nu in balbezit. Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Klungelig pakt Jarosz de bal. Kisteleki rent richting de bal. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - The Best Kielce 4:0

67e minuut.
Moroz met een sublieme pass. Kisteleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisteleki passt de bal zonder na te denken. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dilillo met een snelle inworp. Vilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilk met een sublieme pass. Daar is Mara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mara haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mastrota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Dydek geeft de bal voor. Varalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kisteleki speelt de bal door. Daar is Kudyba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arruabarrena heeft problemen om de bal te vangen. Arruabarrena onderschept slim de pass. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - The Best Kielce 5:0

89e minuut.
Arruabarrena kopt de bal weg. Kisteleki rent richting de bal. Kisteleki geeft de bal voor. Mara is nu in balbezit. Mara haalt uit met een fantastische trap. Mastrota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 30%, The Best Kielce 70%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - The Best Kielce 5:0