Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS CHUWDU 1906 Inter Pępice
test Tactiek demolka
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.2 gemiddelde waardering 29.4
very good Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Gyárfás speelt de bal door. Guła is nu in balbezit. Klungelig pakt Guła de bal. Guła schiet op doel. Kiepur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal passt de bal zonder na te denken. Izhagaev rent richting de bal. Maníaco rent richting de bal. Maníaco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
penny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez del Amo verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez del Amo met een sublieme pass. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła schiet op doel. Kiepur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Atlagić geeft een hoge lob. Gyárfás probeert de bal aan de voet te houden. Gyárfás passt de bal zonder na te denken. Maníaco is nu in balbezit. Maníaco schiet op doel. Kiepur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal passt de bal in één keer door. Guła is nu in balbezit. Guła schiet op doel. Kiepur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS CHUWDU 1906 - Inter Pępice 1:0

27e minuut.
Skjetne geeft een hoge lob. Daar is Parashkevov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco haalt uit met een fantastische trap. Kiepur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Skjetne geeft een hoge lob. Maníaco kopt de bal weg. Klungelig pakt Etkowski de bal. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła schiet op doel. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gorgulho is nu in balbezit. Doran verovert de bal door een tackle van achteren. Doran probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Sánchez del Amo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. penny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez del Amo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez del Amo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Guła passt de bal zonder na te denken. Wanjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanjian passt de bal met de wreef. penny is nu in balbezit. penny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. penny rent richting de bal. penny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sánchez del Amo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. penny rent richting de bal. penny draait met de bal, schiet en ... Ciumak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

42e minuut.
Doran geeft de bal voor. Inworp. Gorgulho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanjian is nu in balbezit. Wanjian geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS CHUWDU 1906 37%, Inter Pępice 63%.
RKS CHUWDU 1906 - Inter Pępice 1:0

50e minuut.
Parashkevov geeft een hoge lob. Buitenspel voor penny. Goede buitenspelval van de verdediging. Hauck maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maníaco rent richting de bal. Maníaco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wanjian geeft de bal voor. Gorgulho rent richting de bal. Gorgulho speelt de bal door. penny is nu in balbezit. penny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Szczerbal kopt de bal weg. Beteringhe heeft problemen om de bal te vangen. Maníaco rent richting de bal. Maníaco haalt uit met een fantastische trap. Kiepur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS CHUWDU 1906 - Inter Pępice 2:0

67e minuut.
Doran is nu in balbezit. Hauck rent richting de bal. Hauck met een sublieme pass. Maníaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maníaco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Maníaco rent richting de bal. Izhagaev rent richting de bal. Maníaco verovert de bal door een tackle van achteren. Maníaco schiet op doel. Kiepur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS CHUWDU 1906 - Inter Pępice 3:0

78e minuut.
Kiepur met een harde bal richting middenveld. Ciuboată kopt de bal weg. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła onderschept slim de pass. Guła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ciuboată rent richting de bal. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel. Maníaco heeft problemen om de bal te vangen. Maníaco draait met de bal, schiet en ... Kiepur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Doran is nu in balbezit. Doran speelt de bal door. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szczerbal passt de bal met de wreef. Ciuboată rent richting de bal. Ciuboată geeft de bal voor. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS CHUWDU 1906 32%, Inter Pępice 68%.
RKS CHUWDU 1906 - Inter Pępice 3:0