Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroibus T.V.H Jezusowe Kołko Rybackie
Sweep Tactiek :D
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 37.9
goed Schieten solide
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Puusaar is nu in balbezit. Luzardo onderschept slim de pass. Luzardo passt de bal met de wreef. Đalović is nu in balbezit. Đalović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Devrimsoy rent richting de bal. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert passt de bal zonder na te denken. Đalović is nu in balbezit. Đalović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Villa Sánchez geeft een hoge lob. Daar is Devrimsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Canseco met een sublieme pass. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Boscagli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert passt de bal zonder na te denken. Đalović rent richting de bal. Đalović draait met de bal, schiet en ... Gherea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Đalović is nu in balbezit. Đalović geeft de bal voor. Szaluniarz is nu in balbezit. Guilbert onderschept slim de pass. Guilbert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puusaar met de inworp. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa geeft een lange en hoge pass. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Rodríguez Canseco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziadur is nu in balbezit. Devrimsoy onderschept slim de pass. Guilbert rent richting de bal. Guilbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - Jezusowe Kołko Rybackie 0:1

20e minuut.
Kondzioł is nu in balbezit. Guilbert onderschept slim de pass. Dziadur is nu in balbezit. Guilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Guilbert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Intzenhofer probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Zwieten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzardo met een sublieme pass. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Devrimsoy is nu in balbezit. Rodríguez Canseco onderschept slim de pass. Rodríguez Canseco probeert naar een medespeler te passen. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Kondzioł de bal. Intzenhofer geeft een hoge lob. Guilbert kopt de bal weg. Đalović is nu in balbezit. Đalović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Dziadur rent richting de bal. Luzardo onderschept slim de pass. Luzardo met een sublieme pass. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović schiet op doel. Gherea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Weigall geeft de bal voor. Daar is Đalović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziadur is nu in balbezit. Đalović verovert de bal door een tackle van achteren. Đalović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroibus T.V.H 56%, Jezusowe Kołko Rybackie 44%.
Heroibus T.V.H - Jezusowe Kołko Rybackie 0:1

49e minuut.
Đalović speelt de bal door. Krga probeert naar een medespeler te passen. Villa Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilbert schiet op doel. Gherea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Đalović speelt de bal door. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa rent richting de bal. Guilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Guilbert schiet op doel. Gherea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - Jezusowe Kołko Rybackie 0:2

57e minuut.
Dziadur passt de bal met de wreef. Rodríguez Canseco rent richting de bal. Rodríguez Canseco passt de bal zonder na te denken. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł draait met de bal, schiet en ... Niezbędny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroibus T.V.H - Jezusowe Kołko Rybackie 1:2

59e minuut.
Rodríguez Canseco met een sublieme pass. Kondzioł rent richting de bal. Wojdyło rent richting de bal. Kondzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Villa Sánchez rent richting de bal. Villa Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł draait met de bal, schiet en ... Niezbędny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szaluniarz rent richting de bal. Boscagli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szaluniarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dziadur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weigall kopt de bal weg. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wojdyło met een snelle inworp. Boscagli met een sublieme pass. Guilbert rent richting de bal. Guilbert haalt uit met een fantastische trap. Gherea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Intzenhofer is nu in balbezit. Troxler onderschept slim de pass. Troxler passt de bal met de wreef. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dziadur is nu in balbezit. Devrimsoy onderschept slim de pass. Devrimsoy geeft een lange en hoge pass. Đalović rent richting de bal. Đalović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroibus T.V.H 51%, Jezusowe Kołko Rybackie 49%.
Heroibus T.V.H - Jezusowe Kołko Rybackie 1:2