Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:57
  • Competitiewedstrijd: Liga V.199 [del]
  • Stadion: Plebania
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13957
Jezusowe Kołko Rybackie MKS POGOŃ BRZYCZNO
:D Tactiek 343
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten good
average Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Guilbert onderschept slim de pass. Guilbert passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Đalović de bal. Đalović schiet op doel. Kosterfjord werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - MKS POGOŃ BRZYCZNO 1:0

4e minuut.
Vilk geeft de bal voor. Inworp. Luzardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović schiet op doel. Kosterfjord kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - MKS POGOŃ BRZYCZNO 2:0

7e minuut.
Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roh bereikt de bal nog maar net als eerste. Roh probeert naar een medespeler te passen. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara schiet op doel. Niezbędny bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Kuliński de bal. Đalović begaat een overtreding. Kuliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilk met een snel genomen vrije trap. Mara kopt de bal weg. Topuzakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topuzakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - MKS POGOŃ BRZYCZNO 2:1

14e minuut.
Topuzakov is nu in balbezit. Devrimsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Roh verovert de bal door een tackle van achteren. Roh geeft een lange en hoge pass. Mara krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dilillo rent richting de bal. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo passt de bal zonder na te denken. Mara rent richting de bal. Mara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Vilk de bal. Vilk geeft een lange en hoge pass. Perozo kopt de bal weg. Jalovi onderschept slim de pass. Na een snelle pass probeert Mara de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dydek met een sublieme pass. Luzardo is nu in balbezit. Luzardo passt de bal zonder na te denken. Đalović is nu in balbezit. Đalović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Magdoń geeft de bal voor. Inworp. Luzardo met de inworp. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cazangiu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Đalović controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ðoković komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Jalovi geeft een hoge lob. Inworp. Cazangiu met een snelle inworp. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezusowe Kołko Rybackie 60%, MKS POGOŃ BRZYCZNO 40%.
Jezusowe Kołko Rybackie - MKS POGOŃ BRZYCZNO 2:1

58e minuut.
Devrimsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Đalović is nu in balbezit. Đalović met een sublieme pass. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - MKS POGOŃ BRZYCZNO 3:1

67e minuut.
Devrimsoy heeft problemen om de bal te vangen. Roh is nu in balbezit. Devrimsoy begaat een overtreding. Devrimsoy krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dilillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Intzenhofer maakt een afschuwelijke overtreding. Dilillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perozo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Wojdyło geeft de bal voor. Cazangiu met een sublieme pass. Topuzakov is nu in balbezit. Topuzakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - MKS POGOŃ BRZYCZNO 3:2

75e minuut.
Perozo controleert de bal met de borst. Luzardo geeft een hoge lob. Boscagli kopt de bal weg. Mara heeft problemen om de bal te vangen. Mara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Đalović is nu in balbezit. Đalović passt de bal met de wreef. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Guilbert haalt uit met een fantastische trap. Ðoković bokst de bal weg. Đalović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Roh bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimsoy met een sublieme pass. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Weigall geeft een hoge lob. Inworp. Cazangiu met een snelle inworp. Perozo geeft een hoge lob. Topuzakov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara schiet op doel. Niezbędny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Luzardo geeft de bal voor. Magdoń is nu in balbezit. Guilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Guilbert draait met de bal, schiet en ... Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - MKS POGOŃ BRZYCZNO 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezusowe Kołko Rybackie 54%, MKS POGOŃ BRZYCZNO 46%.
Jezusowe Kołko Rybackie - MKS POGOŃ BRZYCZNO 4:2