Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.199 [del]
  • Stadion: Plebania
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8576
Jezusowe Kołko Rybackie Inter Pępice
:D Tactiek demolka
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 28.7
solid Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Weigall speelt de bal door. Luzardo rent richting de bal. Luzardo passt de bal zonder na te denken. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalović haalt uit met een fantastische trap. Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Wojdyło geeft een hoge lob. Rypkamito is nu in balbezit. Rypkamito geeft de bal voor. Andone rent richting de bal. Andone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito geeft een hoge lob. Intzenhofer speelt de bal door. Guilbert rent richting de bal. Guilbert draait met de bal, schiet en ... Kiepur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Rypkamito verovert de bal door een tackle van achteren. Rypkamito met een sublieme pass. penny is nu in balbezit. penny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Daar is Luzardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzardo speelt de bal door. Etkowski is nu in balbezit. Guilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Guilbert draait met de bal, schiet en ... Kiepur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atlagić rent richting de bal. Guilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Guilbert schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Boscagli speelt de bal door. Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzardo passt de bal in één keer door. Đalović rent richting de bal. Đalović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Intzenhofer probeert de bal met de borst te controleren. Wanjian is nu in balbezit. Met opzet legt Intzenhofer zijn tegenspeler op de grond. Intzenhofer krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Weigall probeert naar een medespeler te passen. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone passt de bal in één keer door. penny bereikt de bal nog maar net als eerste. penny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boscagli met een sublieme pass. Guilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Etkowski is nu in balbezit. Guilbert onderschept slim de pass. Guilbert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Devrimsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimsoy probeert naar een medespeler te passen. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert haalt uit met een fantastische trap. Kiepur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Luzardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Devrimsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devrimsoy speelt de bal door. Boscagli rent richting de bal. Boscagli geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Kiepur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guilbert rent richting de bal. Guilbert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Inter Pępice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezusowe Kołko Rybackie 50%, Inter Pępice 50%.
Jezusowe Kołko Rybackie - Inter Pępice 1:0

49e minuut.
Boscagli geeft een hoge lob. Beteringhe kopt de bal weg. Guilbert is nu in balbezit. Guilbert schiet op doel. Kiepur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Inter Pępice 2:0

69e minuut.
Luzardo verovert de bal door een tackle van achteren. Luzardo geeft de bal voor. Daar is Guilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devrimsoy rent richting de bal. Devrimsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rypkamito geeft een lange en hoge pass. Inworp. Luzardo met een snelle inworp. Đalović controleert de bal met de borst. Đalović schiet op doel. Kiepur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezusowe Kołko Rybackie - Inter Pępice 3:0

88e minuut.
Intzenhofer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Etkowski. Intzenhofer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Đalović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guilbert krijgt zijn hoofd ertegen. Kiepur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezusowe Kołko Rybackie 35%, Inter Pępice 65%.
Jezusowe Kołko Rybackie - Inter Pępice 3:0