Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granica Stubno Stars-Sosnowiec
nowość Tactiek mamy ich
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51.9 gemiddelde waardering 47.6
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Telichowski heeft problemen om de bal te vangen. Telichowski passt de bal in één keer door. Ślęziak probeert naar een medespeler te passen. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga draait met de bal, schiet en ... Saiegh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Buitenspel voor Jobinashvili. Goede buitenspelval van de verdediging. Rebrača neemt vlug de vrije trap. Kościecha kopt de bal weg. Duliga is nu in balbezit. Duliga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Telichowski met een sublieme pass. Ślęziak probeert naar een medespeler te passen. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha draait met de bal, schiet en ... Becerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rebrača neemt de hoekschop. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - Stars-Sosnowiec 1:0

21e minuut.
Kościecha is nu in balbezit. Slanina geeft de bal voor. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga schiet op doel. Saiegh probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Duliga kopt de bal weg. Kościecha rent richting de bal. Arouca da Silva is nu in balbezit. Kościecha verovert de bal door een tackle van achteren. Kościecha schiet op doel. Saiegh bokst de bal weg.

30e minuut.
Florani met een sublieme pass. Duliga rent richting de bal. Becerra begaat een overtreding. Becerra krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kościecha met een sublieme pass. Slanina rent richting de bal. Slanina passt de bal in één keer door. Duliga rent richting de bal. Duliga haalt uit met een fantastische trap. Saiegh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Slanina rent richting de bal. Slanina passt de bal met de wreef. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap. Saiegh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - Stars-Sosnowiec 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 40%, Stars-Sosnowiec 60%.
Granica Stubno - Stars-Sosnowiec 2:0

46e minuut.
Lunev komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kościecha heeft problemen om de bal te vangen. Kosmal probeert naar een medespeler te passen. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. Bączyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - Stars-Sosnowiec 2:1

60e minuut.
Arouca da Silva geeft de bal voor. Inworp. Telichowski met een snelle inworp. Kościecha rent richting de bal. Kościecha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kościecha rent richting de bal. Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kościecha. Kościecha krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Abascal is nu in balbezit. Abascal passt de bal zonder na te denken. Becerra rent richting de bal. Kościecha verovert de bal door een tackle van achteren. Kościecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Karahanlı komt het veld opgelopen. Poulíček komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Slanina met een sublieme pass. Telichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Telichowski geeft de bal voor. Duliga heeft problemen om de bal te vangen. Duliga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Slanina kopt de bal weg. Ślęziak heeft problemen om de bal te vangen. Ślęziak passt de bal in één keer door. Daar is Duliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duliga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vannuccini kopt de bal weg. Slanina met een sublieme pass. Kościecha heeft problemen om de bal te vangen. Duliga is nu in balbezit. Duliga schiet op doel. Saiegh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Ślęziak is nu in balbezit. Becerra begaat een overtreding. Ślęziak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Slanina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rebrača speelt de bal door. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... Saiegh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - Stars-Sosnowiec 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 33%, Stars-Sosnowiec 67%.
Granica Stubno - Stars-Sosnowiec 3:1