Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stars-Sosnowiec Granica Stubno
mamy ich Tactiek nowość
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 51.7
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Duliga verovert de bal door een tackle van achteren. Duliga passt de bal met de wreef. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Abascal geeft de bal voor. Kosmal is nu in balbezit. Kosmal geeft een lange en hoge pass. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - Granica Stubno 1:0

18e minuut.
Liberda rent richting de bal. Liberda geeft een hoge lob. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Duliga passt de bal zonder na te denken. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak passt de bal met de wreef. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Slanina passt de bal met de wreef. Wnęczak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Arouca da Silva ... Strafschop! Wnęczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wnęczak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stars-Sosnowiec - Granica Stubno 1:1

38e minuut.
Florani geeft een lange en hoge pass. Telichowski speelt de bal door. Ślęziak rent richting de bal. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - Granica Stubno 1:2

42e minuut.
Florani heeft problemen om de bal te vangen. Wnęczak is nu in balbezit. Arouca da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas geeft een hoge lob. Lunev geeft een hoge lob. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 62%, Granica Stubno 38%.
Stars-Sosnowiec - Granica Stubno 1:2

46e minuut.
Arouca da Silva passt de bal in één keer door. Slanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Slanina passt de bal in één keer door. Duliga rent richting de bal. Duliga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Saiegh met een harde bal richting middenveld. Rebrača kan de bal niet met de borst controleren. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Ślęziak speelt de bal door. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak passt de bal in één keer door. Duliga is nu in balbezit. Duliga haalt uit met een fantastische trap. Saiegh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Moons komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Becerra geeft een hoge lob. Vannuccini kopt de bal weg. Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak onderschept slim de pass. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Becerra onderschept slim de pass. Rebrača onderschept slim de pass. Rebrača passt de bal in één keer door. Daar is Wnęczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vinent geeft een hoge lob. Inworp. Lunev met de inworp. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Arouca da Silva is nu in balbezit. Duliga onderschept slim de pass. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vinent met een sublieme pass. Ślęziak heeft problemen om de bal te vangen. Ślęziak probeert naar een medespeler te passen. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 61%, Granica Stubno 39%.
Stars-Sosnowiec - Granica Stubno 1:2