Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielański KS CWKS Penachin
451 Tactiek kiełba
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Komár met de inworp. Stelmasiak rent richting de bal. Stelmasiak passt de bal in één keer door. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lugthart kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turbatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Araújo probeert naar een medespeler te passen. Stelmasiak is nu in balbezit. Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - CWKS Penachin 1:0

14e minuut.
Albert is nu in balbezit. Kraśkiewicz onderschept slim de pass. Kraśkiewicz passt de bal met de wreef. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Albert speelt de bal door. Komár speelt de bal door. Zgrzelak is nu in balbezit. Zgrzelak haalt uit met een fantastische trap. Laurson probeert de bal aan de voet te houden. Stoynov bokst de bal weg. Stoynov probeert naar een medespeler te passen. Hardee kopt de bal weg. Dalí heeft problemen om de bal te vangen. Dalí schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kraśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Zsolnai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bielański KS - CWKS Penachin 1:1

29e minuut.
Lugthart speelt de bal door. Komár met een sublieme pass. Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Zgrzelak is nu in balbezit. Zgrzelak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dalí passt de bal in één keer door. Daar is Hardee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hardee geeft een lange en hoge pass. Kraśkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - CWKS Penachin 1:2

40e minuut.
Laurson geeft een lange en hoge pass. Dalí kopt de bal weg. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee geeft de bal voor. Kraśkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Zsolnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsolnai geeft de bal voor. Inworp. Saleta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Farias geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielański KS 56%, CWKS Penachin 44%.
Bielański KS - CWKS Penachin 1:2

52e minuut.
Inworp. Siontis komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo passt de bal met de wreef. Zsolnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz onderschept slim de pass. Kraśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - CWKS Penachin 1:3

62e minuut.
Szurpicki kopt de bal weg. Araújo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manuszewski. Araújo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szurpicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lagaert bokst de bal weg. Daar is Gredić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siontis rent richting de bal. Siontis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - CWKS Penachin 1:4

67e minuut.
Laurson kopt de bal weg. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee passt de bal in één keer door. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
de Farias passt de bal met de wreef. Gabrusiewicz rent richting de bal. Lugthart met een sublieme pass. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak schiet op doel. Stoynov bokst de bal weg.

72e minuut.
Gabrusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrusiewicz passt de bal zonder na te denken. Laurson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak onderschept slim de pass. Zgrzelak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Saleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleta geeft de bal voor. de Farias rent richting de bal. de Farias geeft een lange en hoge pass. Siontis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Zgrzelak rent richting de bal. Laurson rent richting de bal. Zgrzelak onderschept slim de pass. Zgrzelak draait met de bal, schiet en ... Stoynov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lugthart geeft een lange en hoge pass. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laurson. Zgrzelak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stelmasiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Stoynov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielański KS 63%, CWKS Penachin 37%.
Bielański KS - CWKS Penachin 1:4