Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.200 [del]
  • Stadion: CWKS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 31068
CWKS Penachin Bielański KS
kiełba Tactiek 451
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 48.7
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Aldermann is nu in balbezit. Tomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tomac kan niet meer verder spelen. Laurson komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Burza probeert de bal aan de voet te houden. de Farias is nu in balbezit. de Farias passt de bal met de wreef. Dalí is nu in balbezit. Dalí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hardee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabrusiewicz. Hardee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szurpicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siontis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Siontis probeert naar een medespeler te passen. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gredić de bal onder controle te krijgen. Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Bielański KS 1:0

15e minuut.
Araújo rent richting de bal. Araújo speelt de bal door. de Farias probeert naar een medespeler te passen. Siontis rent richting de bal. Siontis draait met de bal, schiet en ... Lagaert bokst de bal weg. Gredić kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Bielański KS 2:0

16e minuut.
de Farias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis passt de bal zonder na te denken. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Burza is nu in balbezit. Burza passt de bal zonder na te denken. Lugthart is nu in balbezit. Lugthart geeft een hoge lob. Aldermann maakt een snoekduik en kopt de bal. Stoynov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee passt de bal zonder na te denken. Siontis rent richting de bal. Siontis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Bielański KS 3:0

41e minuut.
Gabrusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee geeft een lange en hoge pass. Siontis heeft problemen om de bal te vangen. Lagaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Bielański KS 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 42%, Bielański KS 58%.
CWKS Penachin - Bielański KS 4:0

48e minuut.
Araújo passt de bal in één keer door. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias passt de bal zonder na te denken. Dalí rent richting de bal. Dalí schiet op doel. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Bielański KS 5:0

49e minuut.
Gabrusiewicz rent richting de bal. Gabrusiewicz passt de bal met de wreef. Araújo met een sublieme pass. Siontis is nu in balbezit. Siontis haalt uit met een fantastische trap. Lagaert bokst de bal weg.

59e minuut.
Araújo passt de bal zonder na te denken. de Farias rent richting de bal. de Farias passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dalí de bal. Dalí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraśkiewicz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Barbez speelt de bal door. Zsolnai rent richting de bal. Kraśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Bielański KS 6:0

71e minuut.
Albert heeft problemen om de bal te vangen. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez met een sublieme pass. Klungelig pakt Kraśkiewicz de bal. Kraśkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias probeert naar een medespeler te passen. Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz schiet op doel. Lagaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak passt de bal met de wreef. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann schiet op doel. Szurpicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dalí passt de bal met de wreef. Albert is nu in balbezit. Barbez verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gredić rent richting de bal. Gredić geeft een lange en hoge pass. Araújo kopt de bal weg. Dalí is nu in balbezit. Dalí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gabrusiewicz geeft een hoge lob. Turbatu rent richting de bal. Aldermann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldermann krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Turbatu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laurson met een snel genomen vrije trap. Kraśkiewicz kopt de bal weg. Daar is Gredić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalí onderschept slim de pass. Dalí haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 38%, Bielański KS 62%.
CWKS Penachin - Bielański KS 6:0