Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Widzew Ursus Kranzhausen
Kaz2 Tactiek 532
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 44.9
goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dudzik rent richting de bal. Brózda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dudzik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trzonek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla schiet op doel. Pontin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - Kranzhausen 0:1

7e minuut.
Trzonek geeft een lange en hoge pass. Tomczuk probeert de bal met de borst te controleren. Halayla rent richting de bal. Halayla draait met de bal, schiet en ... Partyka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sordyl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi probeert naar een medespeler te passen. Juárez rent richting de bal. Juárez draait met de bal, schiet en ... Scarlett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

23e minuut.
Hordyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzonek rent richting de bal. Trzonek geeft de bal voor. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla draait met de bal, schiet en ... Pontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Klungelig pakt Tomczuk de bal. Tomczuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jonak de bal. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Trzonek kan de bal niet met de borst controleren. Hordyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smółko. Hordyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Hordyński met een snel genomen vrije trap. Scarlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jonak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buil rent richting de bal. Buil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Smółko rent richting de bal. Smółko met een sublieme pass. Trzonek speelt de bal door. Halayla rent richting de bal. Halayla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Halayla probeert naar een medespeler te passen. Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Partyka rent richting de bal. Halayla verovert de bal door een tackle van achteren. Halayla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Topór de bal. Dudzik verovert de bal door een tackle van achteren. Dudzik speelt de bal door. Daar is Lattanzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lattanzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Ursus 60%, Kranzhausen 40%.
RTS Widzew Ursus - Kranzhausen 0:1

60e minuut.
Dudzik probeert naar een medespeler te passen. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik rent richting de bal. Halayla is nu in balbezit. Halayla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kisielewski geeft een lange en hoge pass. Pustelak kopt de bal weg. Halayla kan de bal niet met de borst controleren. Halayla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - Kranzhausen 0:2

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Bertoncini de bal onder controle te krijgen. Bertoncini speelt de bal door. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński verovert de bal door een tackle van achteren. Hordyński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Halayla kopt de bal weg. Daar is Grabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lattanzi rent richting de bal. Halayla rent richting de bal. Halayla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Grabas is nu in balbezit. Lattanzi onderschept slim de pass. Halayla is nu in balbezit. Halayla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dudzik passt de bal zonder na te denken. Lattanzi is nu in balbezit. Lattanzi passt de bal in één keer door. Halayla rent richting de bal. Halayla draait met de bal, schiet en ... Pontin bokst de bal weg. Partyka geeft een hoge lob. Smółko rent richting de bal. Smółko geeft de bal voor. Pontin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Ursus 62%, Kranzhausen 38%.
RTS Widzew Ursus - Kranzhausen 0:2