Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kranzhausen RTS Widzew Ursus
532 Tactiek Kaz2
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 38.2
solide Schieten matig
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Sordyl met een sublieme pass. Klinik probeert naar een medespeler te passen. Tomczuk probeert naar een medespeler te passen. Buil is nu in balbezit. Buil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Trzonek heeft problemen om de bal te vangen. Trzonek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lattanzi de bal. Lattanzi draait met de bal, schiet en ... Pontin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pontin trapt de bal weg. Dudzik kopt de bal weg. Halayla heeft problemen om de bal te vangen. Halayla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Trzonek kopt de bal weg. Tomczuk probeert de bal met de borst te controleren. Pustelak rent richting de bal. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla geeft een hoge lob. Pontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Halayla is nu in balbezit. Partyka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halayla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Halayla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pontin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - RTS Widzew Ursus 1:0

29e minuut.
Halayla is nu in balbezit. Brózda onderschept slim de pass. Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Halayla is nu in balbezit. Halayla draait met de bal, schiet en ... Pontin bokst de bal weg.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Grabas de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trzonek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Partyka trapt de bal weg van het doel. Pustelak kopt de bal weg. Klungelig pakt Halayla de bal. Halayla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kranzhausen 34%, RTS Widzew Ursus 66%.
Kranzhausen - RTS Widzew Ursus 1:0

51e minuut.
Sordyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek onderschept slim de pass. Trzonek geeft een lange en hoge pass. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pontin met een harde bal richting middenveld. Dudzik kopt de bal weg. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pieszko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pustelak met de inworp. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - RTS Widzew Ursus 2:0

67e minuut.
Bertoncini rent richting de bal. Bertoncini geeft een hoge lob. Halayla rent richting de bal. Halayla draait met de bal, schiet en ... Grabas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Partyka is nu in balbezit. Partyka passt de bal met de wreef. Daar is Grabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halayla rent richting de bal. Halayla draait met de bal, schiet en ... Pontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Smółko rent richting de bal. Smółko passt de bal zonder na te denken. Lattanzi met een sublieme pass. Dudzik rent richting de bal. Dudzik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klinik speelt de bal door. Hordyński speelt de bal door. Pustelak probeert naar een medespeler te passen. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla draait met de bal, schiet en ... Pontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kranzhausen 29%, RTS Widzew Ursus 71%.
Kranzhausen - RTS Widzew Ursus 2:0