Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Wolania FC Wisłok Dąbrówki
moja Tactiek new
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 40.8
good Schieten average
adequate Passen excellent
good Verdedigen adequate


16e minuut.
Nersesyan passt de bal met de wreef. Pielak rent richting de bal. Andrysiak onderschept slim de pass. Andrysiak draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Tição bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak maakt een afschuwelijke overtreding. Tição is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stura met een snel genomen vrije trap. Reinart krijgt zijn hoofd ertegen. Lampart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Itäpalo probeert naar een medespeler te passen. Rybak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Itäpalo. Rybak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rybak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wolania 69%, FC Wisłok Dąbrówki 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Wolania - FC Wisłok Dąbrówki 0:0

61e minuut.
Sunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tição rent richting de bal. Sunek is nu in balbezit. Tição verovert de bal door een tackle van achteren. Tição haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Moromete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nersesyan. Nersesyan krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Inworp. Imboden komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Blacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonovski is nu in balbezit. Simonovski geeft de bal voor. Imboden kopt de bal weg. Sunek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - FC Wisłok Dąbrówki 1:0

81e minuut.
Moromete geeft een hoge lob. Doeltrap. Lampart met een harde bal richting middenveld. Nersesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nersesyan geeft een lange en hoge pass. Paal!

85e minuut.
Itäpalo verovert de bal door een tackle van achteren. Simonovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonovski probeert naar een medespeler te passen. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Simonovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonovski probeert naar een medespeler te passen. Mijac bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden onderschept slim de pass. Imboden haalt uit met een fantastische trap. Lampart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wolania 49%, FC Wisłok Dąbrówki 51%.
LKS Wolania - FC Wisłok Dąbrówki 1:0