Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.200 [del]
  • Stadion: CWKS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22109
CWKS Penachin Stars-Sosnowiec
kiełba Tactiek mamy ich
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.3 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Laurson onderschept slim de pass. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki passt de bal in één keer door. Kraśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Saleta is nu in balbezit. Lunev onderschept slim de pass. Lunev speelt de bal door. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Stars-Sosnowiec 0:1

11e minuut.
Laurson onderschept slim de pass. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas passt de bal zonder na te denken. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut verovert de bal door een tackle van achteren. Kohut geeft de bal voor. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Lunev passt de bal zonder na te denken. Kosmal is nu in balbezit. Kosmal met een sublieme pass. Nicholas rent richting de bal. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Florani is nu in balbezit. Florani geeft de bal voor. Inworp. Hardee met de inworp. Araújo met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kraśkiewicz rent richting de bal. Saiegh probeert naar een medespeler te passen. Lunev kopt de bal weg. Marull is nu in balbezit. Marull speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hardee passt de bal in één keer door. Araújo is nu in balbezit. Araújo passt de bal in één keer door. Kraśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Marull probeert naar een medespeler te passen. Kohut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut passt de bal met de wreef. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Araújo probeert naar een medespeler te passen. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki geeft een lange en hoge pass. Kraśkiewicz rent richting de bal. Kraśkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Florani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosmal speelt de bal door. Hardee rent richting de bal. Hardee geeft een lange en hoge pass. Dalí springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Poulíček de bal. Saiegh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Hardee probeert naar een medespeler te passen. de Farias is nu in balbezit. Lunev begaat een overtreding. de Farias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Farias komt bij de bal en schiet. Saiegh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CWKS Penachin - Stars-Sosnowiec 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 49%, Stars-Sosnowiec 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CWKS Penachin - Stars-Sosnowiec 1:1

52e minuut.
Inworp. Siontis komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Lunev de bal. Saleta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lunev. Lunev krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lunev met de inworp. Richter rent richting de bal. Kraśkiewicz onderschept slim de pass. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kosmal speelt de bal door. Kohut is nu in balbezit. Kohut probeert naar een medespeler te passen. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Stars-Sosnowiec 1:2

85e minuut.
Siontis is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hardee neemt de hoekschop. Kraśkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Saiegh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CWKS Penachin - Stars-Sosnowiec 2:2

86e minuut.
de Farias passt de bal met de wreef. Saleta probeert de bal met de borst te controleren. Jobinashvili onderschept slim de pass. Lunev rent richting de bal. Lunev geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 40%, Stars-Sosnowiec 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CWKS Penachin - Stars-Sosnowiec 2:2