Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stars-Sosnowiec CWKS Penachin
mamy ich Tactiek kiełba
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 52.6
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Kohut probeert naar een medespeler te passen. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer passt de bal zonder na te denken. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kosmal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tomac de bal. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - CWKS Penachin 1:0

22e minuut.
Kosmal kan de bal niet met de borst controleren. Siontis is nu in balbezit. Siontis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dalí de bal. Dalí haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stars-Sosnowiec - CWKS Penachin 1:1

35e minuut.
de Brauwer passt de bal zonder na te denken. Nicholas rent richting de bal. Nicholas passt de bal in één keer door. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kohut kan de bal niet met de borst controleren. Kohut speelt de bal door. Lunev probeert naar een medespeler te passen. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. Stoynov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lunev zal de hoekschop nemen. Nicholas springt en kopt de bal. Stoynov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - CWKS Penachin 2:1

39e minuut.
Kohut is nu in balbezit. Kohut passt de bal zonder na te denken. de Brauwer speelt de bal door. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
de Brauwer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - CWKS Penachin 3:1

44e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu geeft een hoge lob. Hardee kopt de bal weg. Florani geeft een lange en hoge pass. Kohut geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 49%, CWKS Penachin 51%.
Stars-Sosnowiec - CWKS Penachin 3:1

46e minuut.
Lunev passt de bal in één keer door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter met een sublieme pass. Kohut geeft een lange en hoge pass. Jobinashvili kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Becerra rent richting de bal. Becerra geeft de bal voor. Kohut speelt de bal door. Kosmal rent richting de bal. Kosmal geeft een hoge lob. Stoynov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Barbez is nu in balbezit. Barbez met een sublieme pass. Siontis is nu in balbezit. Siontis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - CWKS Penachin 3:2

57e minuut.
Kraśkiewicz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
de Farias rent richting de bal. de Farias passt de bal in één keer door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez onderschept slim de pass. Barbez geeft de bal voor. Saiegh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalí is nu in balbezit. Dalí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stars-Sosnowiec - CWKS Penachin 3:3

69e minuut.
Arouca da Silva geeft een hoge lob. Inworp. Hardee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hardee probeert naar een medespeler te passen. Lunev met een sublieme pass. Tomac is nu in balbezit. Jobinashvili onderschept slim de pass. Jobinashvili schiet op doel. Stoynov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 54%, CWKS Penachin 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stars-Sosnowiec - CWKS Penachin 3:3