Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granica Stubno Bielański KS
nowość Tactiek 451
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 46
solide Schieten goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Aldermann kopt de bal weg. Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vannuccini geeft de bal voor. Duliga kopt de bal weg. Martinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stelmasiak is nu in balbezit. Stelmasiak passt de bal met de wreef. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Liberda de bal onder controle te krijgen. Bączyk bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Gredić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak passt de bal in één keer door. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak schiet op doel. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Vinent met een sublieme pass. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak probeert naar een medespeler te passen. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak probeert naar een medespeler te passen. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 49%, Bielański KS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Granica Stubno - Bielański KS 0:0

61e minuut.
Liberda onderschept slim de pass. Liberda geeft de bal voor. Gredić kopt de bal weg. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gredić speelt de bal door. Slanina heeft problemen om de bal te vangen. Slanina speelt de bal door. Duliga is nu in balbezit. Duliga schiet op doel. Lagaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Slanina passt de bal zonder na te denken. Duliga is nu in balbezit. Duliga geeft een hoge lob. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Slanina kopt de bal weg. Rebrača probeert de bal met de borst te controleren. Rebrača speelt de bal door. Duliga rent richting de bal. Duliga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - Bielański KS 1:0

83e minuut.
Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Duliga onderschept slim de pass. Duliga haalt uit met een fantastische trap. Gredić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rebrača passt de bal met de wreef. Ślęziak heeft problemen om de bal te vangen. Ślęziak speelt de bal door. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 27%, Bielański KS 73%.
Granica Stubno - Bielański KS 1:0