Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Widzew Ursus LKS Wolania
Kaz2 Tactiek moja
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 36.3
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


8e minuut.
Ortuño speelt de bal door. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete speelt de bal door. Tição is nu in balbezit. Tição draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Reinart krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - LKS Wolania 0:1

17e minuut.
Simonovski passt de bal zonder na te denken. Reinart rent richting de bal. Reinart passt de bal met de wreef. Tição is nu in balbezit. Tição schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sordyl passt de bal met de wreef. Simonovski rent richting de bal. Simonovski met een sublieme pass. Tição rent richting de bal. Tição schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Ursus 57%, LKS Wolania 43%.
RTS Widzew Ursus - LKS Wolania 0:1

55e minuut.
Simonovski geeft de bal voor. Topór geeft een hoge lob. Pielak kan de bal niet met de borst controleren. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTS Widzew Ursus - LKS Wolania 1:1

58e minuut.
Tomczuk is nu in balbezit. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Pielak kopt de bal weg. Itäpalo geeft een lange en hoge pass. Partyka speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Brózda met een sublieme pass. Tomczuk rent richting de bal. Tomczuk speelt de bal door. Juárez rent richting de bal. Juárez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Imboden komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Juárez is nu in balbezit. Juárez passt de bal in één keer door. Buil is nu in balbezit. Buil draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - LKS Wolania 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Ursus 57%, LKS Wolania 43%.
RTS Widzew Ursus - LKS Wolania 2:1