Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granica Stubno CWKS Penachin
nowość Tactiek kiełba
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Vinent onderschept slim de pass. Vinent probeert naar een medespeler te passen. Liberda heeft problemen om de bal te vangen. Kraśkiewicz rent richting de bal. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Rebrača kopt de bal weg. Ślęziak rent richting de bal. Turbatu onderschept slim de pass. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bączyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Telichowski rent richting de bal. Telichowski geeft een hoge lob. Rebrača is nu in balbezit. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kościecha is nu in balbezit. Saleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Telichowski begaat een overtreding. Telichowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Abascal geeft een hoge lob. de Farias probeert de bal aan de voet te houden. Slanina probeert naar een medespeler te passen. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vinent probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vannuccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hardee rent richting de bal. Hardee geeft de bal voor. Kraśkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vannuccini kopt de bal weg. Rebrača rent richting de bal. Rebrača speelt de bal door. Duliga is nu in balbezit. Duliga schiet op doel. Stoynov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Klungelig pakt Kościecha de bal. Duliga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szurpicki. Duliga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Kraśkiewicz geeft de bal voor. Vannuccini verovert de bal door een tackle van achteren. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee geeft een hoge lob. Kraśkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bączyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Liberda geeft de bal voor. Klungelig pakt Ślęziak de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turbatu. Turbatu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Liberda geeft een hoge lob. Duliga is nu in balbezit. Slanina speelt de bal door. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak schiet op doel. Stoynov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 56%, CWKS Penachin 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Granica Stubno - CWKS Penachin 0:0

47e minuut.
Slanina is nu in balbezit. Slanina probeert naar een medespeler te passen. Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Duliga is nu in balbezit. Duliga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siontis komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Liberda geeft de bal voor. Inworp. de Farias met een snelle inworp. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siontis krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Kraśkiewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - CWKS Penachin 0:1

61e minuut.
Slanina met een sublieme pass. Telichowski rent richting de bal. Telichowski passt de bal in één keer door. Duliga rent richting de bal. Duliga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Abascal geeft de bal voor. Klungelig pakt Rebrača de bal. Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ślęziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ślęziak passt de bal met de wreef. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga passt de bal zonder na te denken. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granica Stubno - CWKS Penachin 1:1

67e minuut.
Abascal probeert naar een medespeler te passen. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha passt de bal zonder na te denken. Duliga is nu in balbezit. Duliga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Ślęziak de bal. Rebrača is nu in balbezit. Rebrača passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duliga de bal. Duliga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 37%, CWKS Penachin 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Granica Stubno - CWKS Penachin 1:1