Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:48
  • Competitiewedstrijd: Liga V.200 [del]
  • Stadion: CWKS Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 50000
CWKS Penachin Granica Stubno
kiełba Tactiek nowość
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Wnęczak passt de bal zonder na te denken. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak passt de bal zonder na te denken. Bocheński is nu in balbezit. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. Stoynov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu onderschept slim de pass. Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Kraśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Rebrača is nu in balbezit. Rebrača passt de bal met de wreef. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Stoynov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Granica Stubno 0:1

34e minuut.
Szurpicki speelt de bal door. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias passt de bal zonder na te denken. Siontis rent richting de bal. Siontis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Laurson onderschept slim de pass. Slanina onderschept slim de pass. Daar is Ślęziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap. Stoynov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Granica Stubno 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 50%, Granica Stubno 50%.
CWKS Penachin - Granica Stubno 0:2

46e minuut.
Barbez onderschept slim de pass. Kurg verovert de bal door een tackle van achteren. Kurg geeft de bal voor. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Slanina passt de bal zonder na te denken. Kurg met een sublieme pass. Slanina speelt de bal door. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak schiet op doel. Stoynov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Slanina speelt de bal door. Abascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Slanina speelt de bal door. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... Stoynov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Saleta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurg met de inworp. Bocheński rent richting de bal. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wnęczak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Granica Stubno 0:3

56e minuut.
Inworp. Araújo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Laurson verovert de bal door een tackle van achteren. Slanina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laurson. Laurson krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Rebrača met een sublieme pass. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak passt de bal met de wreef. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Laurson verovert de bal door een tackle van achteren. Laurson met een sublieme pass. Liberda is nu in balbezit. Siontis onderschept slim de pass. Siontis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szurpicki probeert naar een medespeler te passen. Hardee rent richting de bal. Hardee met een sublieme pass. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Wnęczak rent richting de bal. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu passt de bal met de wreef. Bocheński rent richting de bal. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. Stoynov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Rebrača geeft een lange en hoge pass. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laurson. Laurson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Wnęczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Slanina wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Granica Stubno 0:4

90e minuut.
de Farias passt de bal zonder na te denken. Liberda rent richting de bal. Kraśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Bączyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Granica Stubno 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 61%, Granica Stubno 39%.
CWKS Penachin - Granica Stubno 1:4