Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stars-Sosnowiec Bielański KS
mamy ich Tactiek 451
43% Balbezit 57%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Lugthart kopt de bal weg. Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal geeft een lange en hoge pass. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Gredić kopt de bal weg. Lunev rent richting de bal. Lunev passt de bal in één keer door. Jobinashvili heeft problemen om de bal te vangen. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Lagaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Albert verovert de bal door een tackle van achteren. Albert passt de bal in één keer door. Marull speelt de bal door. Daar is Jobinashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nicholas rent richting de bal. Nicholas schiet op doel. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Klungelig pakt Albert de bal. Kohut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut geeft een hoge lob. Nicholas springt en kopt de bal. Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kohut geeft een lange en hoge pass. Jobinashvili kopt de bal weg. Manuszewski heeft problemen om de bal te vangen. Marull is nu in balbezit. Marull haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Komár de bal. Kohut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut geeft een lange en hoge pass. Lagaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Gredić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marull verovert de bal door een tackle van achteren. Marull geeft de bal voor. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili schiet op doel. Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - Bielański KS 1:0

29e minuut.
Lugthart probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Komár de bal. Kohut begaat een overtreding. Kohut krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Albert passt de bal in één keer door. Komár is nu in balbezit. Florani begaat een overtreding. Florani krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Komár met de inworp. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak met een sublieme pass. Zgrzelak is nu in balbezit. Zgrzelak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stars-Sosnowiec - Bielański KS 1:1

40e minuut.
Kosmal geeft een lange en hoge pass. Jobinashvili kopt de bal weg. Marull rent richting de bal. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Burza passt de bal met de wreef. Zgrzelak is nu in balbezit. Kosmal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zgrzelak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stelmasiak wilt de vrije trap nemen. Saiegh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 42%, Bielański KS 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stars-Sosnowiec - Bielański KS 1:1

47e minuut.
Florani geeft de bal voor. Buitenspel voor Nicholas. Goede buitenspelval van de verdediging. Manuszewski neemt vlug de vrije trap. Daar is Zgrzelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzelak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Burza met een sublieme pass. Lugthart is nu in balbezit. Lugthart met een sublieme pass. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kosmal met een sublieme pass. Marull is nu in balbezit. Marull speelt de bal door. Daar is Jobinashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jobinashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Manuszewski rent richting de bal. Marull verovert de bal door een tackle van achteren. Marull speelt de bal door. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili schiet op doel. Lagaert bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kohut geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gredić de bal. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - Bielański KS 2:1

70e minuut.
Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunev geeft een lange en hoge pass. Marull bereikt de bal nog maar net als eerste. Marull draait met de bal, schiet en ... Lagaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Brauwer komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Zgrzelak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aldermann komt het veld opgelopen.

88e minuut.
de Brauwer heeft problemen om de bal te vangen. de Brauwer speelt de bal door. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - Bielański KS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 47%, Bielański KS 53%.
Stars-Sosnowiec - Bielański KS 3:1