Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielański KS Stars-Sosnowiec
451 Tactiek mamy ich
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 46.4
solid Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen good


4e minuut.
de Brauwer met een sublieme pass. Daar is Gredić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jobinashvili onderschept slim de pass. Jobinashvili schiet op doel. Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer passt de bal in één keer door. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manuszewski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Richter passt de bal in één keer door. Gredić rent richting de bal. Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Stars-Sosnowiec 0:1

31e minuut.
Gredić verovert de bal door een tackle van achteren. de Brauwer onderschept slim de pass. de Brauwer probeert naar een medespeler te passen. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Burza passt de bal in één keer door. Florani is nu in balbezit. Florani geeft de bal voor. Albert controleert de bal met de borst. Kohut geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

37e minuut.
de Brauwer met een sublieme pass. Jobinashvili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabrusiewicz. Gabrusiewicz krijgt een gele kaart. Jobinashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kosmal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
de Brauwer passt de bal zonder na te denken. Nicholas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zsolnai. Nicholas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kosmal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lagaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Stars-Sosnowiec 0:2

41e minuut.
Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunev geeft de bal voor. Jobinashvili kopt de bal weg. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielański KS 64%, Stars-Sosnowiec 36%.
Bielański KS - Stars-Sosnowiec 0:2

47e minuut.
Kosmal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burza. Kosmal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kosmal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gredić heeft problemen om de bal te vangen. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. Lagaert bokst de bal weg.

51e minuut.
Kosmal passt de bal met de wreef. Kohut speelt de bal door. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. Lagaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Burza kopt de bal weg. Richter probeert de bal met de borst te controleren. Richter passt de bal met de wreef. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Komár is nu in balbezit. Stelmasiak rent richting de bal. Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Becerra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poulíček komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cackowski komt het veld opgelopen. Nieziemski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Stelmasiak speelt de bal door. Kosmal geeft de bal voor. Nieziemski kopt de bal weg. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Stars-Sosnowiec 0:3

77e minuut.
Gabrusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunev onderschept slim de pass. Lunev speelt de bal door. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Stars-Sosnowiec 0:4

79e minuut.
Komár bereikt de bal nog maar net als eerste. Florani onderschept slim de pass. Florani met een sublieme pass. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer passt de bal met de wreef. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Stars-Sosnowiec 0:5

87e minuut.
Lunev kopt de bal weg. Kosmal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stelmasiak rent richting de bal. Kosmal is nu in balbezit. Kosmal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Burza is nu in balbezit. Florani verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmasiak begaat een overtreding. Stelmasiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielański KS 56%, Stars-Sosnowiec 44%.
Bielański KS - Stars-Sosnowiec 0:5