Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Widzew Ursus FC Wisłok Dąbrówki
Kaz2 Tactiek new
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 40.4
goed Schieten matig
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen redelijk


9e minuut.
Topór passt de bal met de wreef. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba passt de bal met de wreef. Daar is Andrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrysiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Capixaba is nu in balbezit. Hordyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Capixaba raakt geblesseerd tijdens het duel. Capixaba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nersesyan springt en kopt de bal. Pontin bokst de bal weg.

13e minuut.
Rybczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński rent richting de bal. Rybczyński begaat een overtreding. Rybczyński krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rybak onderschept slim de pass. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak onderschept slim de pass. Rybak geeft de bal voor. Andrysiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grabas geeft de bal voor. Daar is Mijac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonet begaat een overtreding. Sonet krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mijac raakt geblesseerd tijdens het duel. Capixaba met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Blacha de bal. Blacha geeft een hoge lob. Nersesyan rent richting de bal. Nersesyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hordyński passt de bal in één keer door. Juárez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marzocchetti. Marzocchetti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Ursus 49%, FC Wisłok Dąbrówki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTS Widzew Ursus - FC Wisłok Dąbrówki 0:0

59e minuut.
Capixaba passt de bal zonder na te denken. Nersesyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomczuk. Tomczuk krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Pieszko geeft een lange en hoge pass. Manotas kopt de bal weg. Klungelig pakt Brózda de bal. Nersesyan rent richting de bal. Nersesyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Pontin trapt de bal weg. Capixaba kopt de bal weg. Andrysiak rent richting de bal. Andrysiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Blacha passt de bal zonder na te denken. Rybczyński rent richting de bal. Rybczyński passt de bal met de wreef. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Manotas passt de bal met de wreef. Nersesyan heeft problemen om de bal te vangen. Nersesyan probeert naar een medespeler te passen. Capixaba geeft een lange en hoge pass. Rybak maakt een snoekduik en kopt de bal. Pontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Ursus 59%, FC Wisłok Dąbrówki 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTS Widzew Ursus - FC Wisłok Dąbrówki 0:0