Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kranzhausen Stars-Sosnowiec
532 Tactiek mamy ich
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
42.2 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten good
average Passen very good
good Verdedigen good


4e minuut.
Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal met een sublieme pass. Lunev speelt de bal door. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Scarlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kohut probeert naar een medespeler te passen. Marull heeft problemen om de bal te vangen. Marull speelt de bal door. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Stars-Sosnowiec 0:1

13e minuut.
Lunev passt de bal met de wreef. Marull bereikt de bal nog maar net als eerste. Marull probeert naar een medespeler te passen. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Marull bereikt de bal nog maar net als eerste. Marull passt de bal zonder na te denken. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili schiet op doel. Scarlett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Stars-Sosnowiec 0:2

33e minuut.
Kosmal geeft de bal voor. Smółko is nu in balbezit. Smółko geeft een lange en hoge pass. Kosmal is nu in balbezit. Kosmal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kranzhausen 59%, Stars-Sosnowiec 41%.
Kranzhausen - Stars-Sosnowiec 0:2

49e minuut.
Becerra rent richting de bal. Halayla is nu in balbezit. Becerra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halayla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jonak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saiegh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Pustelak kopt de bal weg. Halayla heeft problemen om de bal te vangen. Kosmal probeert naar een medespeler te passen. Marull is nu in balbezit. Marull schiet op doel. Scarlett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal passt de bal in één keer door. Marull bereikt de bal nog maar net als eerste. Marull schiet op doel. Scarlett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Stars-Sosnowiec 0:3

57e minuut.
Scarlett probeert naar een medespeler te passen. Kosmal is nu in balbezit. Jonak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jonak krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Brauwer komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Smółko probeert naar een medespeler te passen. Nicholas met een sublieme pass. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. Scarlett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Stars-Sosnowiec 0:4

66e minuut.
Lunev probeert naar een medespeler te passen. Nicholas is nu in balbezit. Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
de Brauwer speelt de bal door. Lunev is nu in balbezit. Lunev met een sublieme pass. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunev geeft een hoge lob. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Stars-Sosnowiec 0:5

77e minuut.
Halayla passt de bal met de wreef. Lattanzi is nu in balbezit. Arouca da Silva rent richting de bal. Trzonek onderschept slim de pass. Trzonek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lattanzi passt de bal met de wreef. Pustelak rent richting de bal. Pustelak met een sublieme pass. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
de Brauwer heeft problemen om de bal te vangen. Gawin rent richting de bal. Jobinashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Scarlett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Stars-Sosnowiec 0:6

83e minuut.
Lunev kopt de bal weg. Gawin rent richting de bal. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Stars-Sosnowiec 0:7

85e minuut.
de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer passt de bal zonder na te denken. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Scarlett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Stars-Sosnowiec 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kranzhausen 60%, Stars-Sosnowiec 40%.
Kranzhausen - Stars-Sosnowiec 0:8