Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Widzew Ursus Granica Stubno
Kaz2 Tactiek nowość
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 51.7
adequate Schieten excellent
good Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Ślęziak passt de bal zonder na te denken. Rebrača rent richting de bal. Rebrača geeft een lange en hoge pass. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha schiet op doel. Pontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Vannuccini probeert naar een medespeler te passen. Slanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Slanina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kościecha de bal. Kościecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Abascal verovert de bal door een tackle van achteren. Abascal geeft een hoge lob. Ślęziak kopt de bal weg. Duliga rent richting de bal. Duliga schiet op doel. Pontin bokst de bal weg.

12e minuut.
Ślęziak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak passt de bal met de wreef. Duliga rent richting de bal. Duliga draait met de bal, schiet en ... Grabas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Vinent geeft een hoge lob. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha passt de bal in één keer door. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas rent richting de bal. Duliga verovert de bal door een tackle van achteren. Duliga schiet op doel. Pontin bokst de bal weg.

20e minuut.
Telichowski passt de bal zonder na te denken. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszko is nu in balbezit. Kościecha onderschept slim de pass. Kościecha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas passt de bal zonder na te denken. Partyka heeft problemen om de bal te vangen. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pieszko geeft een lange en hoge pass. Vannuccini kopt de bal weg. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Grabas heeft problemen om de bal te vangen. Partyka rent richting de bal. Ślęziak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... Grabas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Sordyl de bal onder controle te krijgen. Slanina speelt de bal door. Duliga rent richting de bal. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Slanina passt de bal zonder na te denken. Rebrača is nu in balbezit. Rebrača geeft een hoge lob. Duliga rent richting de bal. Duliga schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Daar is Vannuccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Slanina passt de bal in één keer door. Kościecha heeft problemen om de bal te vangen. Kościecha haalt uit met een fantastische trap. Pontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Slanina is nu in balbezit. Slanina passt de bal in één keer door. Duliga rent richting de bal. Duliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - Granica Stubno 0:1

45e minuut.
Kościecha onderschept slim de pass. Kościecha geeft de bal voor. Duliga rent richting de bal. Duliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - Granica Stubno 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Ursus 80%, Granica Stubno 20%.
RTS Widzew Ursus - Granica Stubno 0:2

50e minuut.
Brózda is nu in balbezit. Slanina rent richting de bal. Slanina passt de bal zonder na te denken. Duliga rent richting de bal. Duliga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - Granica Stubno 0:3

54e minuut.
Telichowski rent richting de bal. Telichowski passt de bal zonder na te denken. Slanina is nu in balbezit. Slanina geeft een lange en hoge pass. Ślęziak krijgt zijn hoofd ertegen. Pontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Vinent probeert naar een medespeler te passen. Abascal heeft problemen om de bal te vangen. Abascal geeft de bal voor. Duliga is nu in balbezit. Duliga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tomczuk onderschept slim de pass. Tomczuk speelt de bal door. Liberda verovert de bal door een tackle van achteren. Juárez rent richting de bal. Juárez haalt uit met een fantastische trap. Bączyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Rebrača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak speelt de bal door. Klungelig pakt Duliga de bal. Duliga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak passt de bal zonder na te denken. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rebrača rent richting de bal. Klungelig pakt Rebrača de bal. Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duliga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rebrača is nu in balbezit. Rebrača passt de bal zonder na te denken. Slanina met een sublieme pass. Ślęziak heeft problemen om de bal te vangen. Ślęziak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Rebrača met een snelle inworp. Ślęziak probeert naar een medespeler te passen. Duliga heeft problemen om de bal te vangen. Duliga haalt uit met een fantastische trap. Pontin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - Granica Stubno 0:4

86e minuut.
Ślęziak kopt de bal weg. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór rent richting de bal. Duliga verovert de bal door een tackle van achteren. Duliga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Duliga rent richting de bal. Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga begaat een overtreding. Topór roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Topór kan niet meer verder spelen. Sonet komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Rebrača speelt de bal door. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak passt de bal zonder na te denken. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Duliga heeft problemen om de bal te vangen. Sonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga maakt een afschuwelijke overtreding. Duliga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Ursus 72%, Granica Stubno 28%.
RTS Widzew Ursus - Granica Stubno 0:4