Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granica Stubno RTS Widzew Ursus
nowość Tactiek Kaz2
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen average


4e minuut.
Wnęczak is nu in balbezit. Ślęziak is nu in balbezit. Partyka verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak schiet op doel. Pontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Vannuccini geeft een hoge lob. Hordyński is nu in balbezit. Telichowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telichowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vannuccini is nu in balbezit. Vannuccini geeft de bal voor. Ślęziak kopt de bal weg. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Topór passt de bal zonder na te denken. Liberda rent richting de bal. Liberda geeft een lange en hoge pass. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pontin trapt de bal weg. Sordyl controleert de bal met de borst. Slanina met een sublieme pass. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Slanina speelt de bal door. Bocheński rent richting de bal. Wnęczak is nu in balbezit. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vannuccini geeft een hoge lob. Slanina met een sublieme pass. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap. Pontin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - RTS Widzew Ursus 1:0

42e minuut.
Bocheński is nu in balbezit. Pieszko rent richting de bal. Bocheński onderschept slim de pass. Bocheński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - RTS Widzew Ursus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 31%, RTS Widzew Ursus 69%.
Granica Stubno - RTS Widzew Ursus 2:0

53e minuut.
Bocheński heeft problemen om de bal te vangen. Bocheński passt de bal in één keer door. Wnęczak met een sublieme pass. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap. Pontin bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Slanina passt de bal met de wreef. Grabas rent richting de bal. Wnęczak onderschept slim de pass. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Pontin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak passt de bal zonder na te denken. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grabas de bal onder controle te krijgen. Pontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Telichowski passt de bal met de wreef. Bocheński is nu in balbezit. Bocheński geeft een lange en hoge pass. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - RTS Widzew Ursus 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 26%, RTS Widzew Ursus 74%.
Granica Stubno - RTS Widzew Ursus 3:0