Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Wolania Bielański KS
moja Tactiek 451
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


17e minuut.
Reinart is nu in balbezit. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak passt de bal zonder na te denken. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Lugosi passt de bal zonder na te denken. Ortuño speelt de bal door. Komár geeft een lange en hoge pass. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann haalt uit met een fantastische trap. Paszczyszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Burza draait met de bal, schiet en ... Lugosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lugthart zal de hoekschop nemen. Aldermann krijgt zijn hoofd ertegen. Paszczyszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Bielański KS 0:1

36e minuut.
Manuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Manuszewski speelt de bal door. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Bielański KS 0:2

45e minuut.
Aldermann krijgt zijn hoofd ertegen. Zera onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Komár zal de hoekschop nemen. Burza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paszczyszyn bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wolania 67%, Bielański KS 33%.
LKS Wolania - Bielański KS 0:2

47e minuut.
Lugthart met een sublieme pass. Burza rent richting de bal. Burza probeert naar een medespeler te passen. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Komár geeft een hoge lob. Burza kopt de bal weg. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak geeft een lange en hoge pass. Aldermann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Lugosi geeft een hoge lob. Reinart is nu in balbezit. Zsolnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinart onderschept slim de pass. Reinart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reinart bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinart schiet op doel. Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Bielański KS 1:2

65e minuut.
Simonovski is nu in balbezit. Simonovski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gabrusiewicz de bal. Tição rent richting de bal. Tição haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Imboden komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Stelmasiak rent richting de bal. Simonovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonovski speelt de bal door. Imboden is nu in balbezit. Imboden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Komár met de inworp. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak passt de bal met de wreef. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann schiet op doel. Paszczyszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrusiewicz met de inworp. Lugthart probeert naar een medespeler te passen. Gabrusiewicz met een sublieme pass. Burza geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gredić rent richting de bal. Gredić geeft een lange en hoge pass. Aldermann rent richting de bal. Aldermann draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Bielański KS 1:3

85e minuut.
Albert probeert naar een medespeler te passen. Zera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann haalt uit met een fantastische trap. Paszczyszyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Bielański KS 1:4

89e minuut.
Zera passt de bal in één keer door. Manuszewski met een sublieme pass. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Bielański KS 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wolania 57%, Bielański KS 43%.
LKS Wolania - Bielański KS 1:5