Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kranzhausen Granica Stubno
532 Tactiek nowość
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 51.9
solide Schieten goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Lattanzi geeft een hoge lob. Telichowski rent richting de bal. Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla schiet op doel. Bączyk bokst de bal weg.

7e minuut.
Rebrača geeft de bal voor. Bertoncini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wnęczak krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pustelak speelt de bal door. Kisielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski geeft een lange en hoge pass. Lattanzi kan de bal niet met de borst controleren. Lattanzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lattanzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Telichowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wnęczak de bal. Wnęczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Halayla kopt de bal weg. Lattanzi is nu in balbezit. Lattanzi passt de bal in één keer door. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla haalt uit met een fantastische trap. Bączyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent passt de bal zonder na te denken. Abascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla onderschept slim de pass. Halayla haalt uit met een fantastische trap. Bączyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Telichowski de bal. Telichowski geeft de bal voor. Klinik heeft problemen om de bal te vangen. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Granica Stubno 0:1

26e minuut.
Daar is Klinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinik passt de bal met de wreef. Bertoncini probeert de bal met de borst te controleren. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Rebrača de bal. Rebrača passt de bal met de wreef. Wnęczak is nu in balbezit. Petrov rent richting de bal. Petrov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rebrača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak met een sublieme pass. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pustelak onderschept slim de pass. Pustelak passt de bal in één keer door. Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lattanzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Telichowski is nu in balbezit. Telichowski speelt de bal door. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak schiet op doel. De bal raakt de paal. Czoska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Granica Stubno 0:2

40e minuut.
Kisielewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Telichowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrov is nu in balbezit. Petrov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czoska trapt de bal weg van het doel. Slanina kopt de bal weg. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap. Czoska bokst de bal weg.

44e minuut.
Telichowski met de inworp. Petrov speelt de bal door. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Czoska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Granica Stubno 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kranzhausen 54%, Granica Stubno 46%.
Kranzhausen - Granica Stubno 0:3

48e minuut.
Pustelak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Halayla de bal. Abascal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Halayla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Halayla kan niet meer verder spelen. Jonak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Rebrača met de inworp. Daar is Ślęziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślęziak met een sublieme pass. Petrov rent richting de bal. Petrov draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Bertoncini onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebrača met de inworp. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov onderschept slim de pass. Petrov speelt de bal door. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wnęczak rent richting de bal. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak passt de bal met de wreef. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Czoska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kranzhausen 64%, Granica Stubno 36%.
Kranzhausen - Granica Stubno 0:3