Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stars-Sosnowiec RTS Widzew Ursus
mamy ich Tactiek Kaz2
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 40.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen slecht


7e minuut.
Kohut is nu in balbezit. Kohut speelt de bal door. Nicholas heeft problemen om de bal te vangen. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. Pontin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - RTS Widzew Ursus 1:0

9e minuut.
Kosmal kopt de bal weg. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nicholas de bal. Nicholas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - RTS Widzew Ursus 2:0

11e minuut.
Florani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomczuk met de inworp. Buil is nu in balbezit. Buil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sordyl geeft de bal voor. Becerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juárez is nu in balbezit. Juárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - RTS Widzew Ursus 2:1

33e minuut.
Sordyl speelt de bal door. Arouca da Silva is nu in balbezit. Arouca da Silva geeft een hoge lob. Jobinashvili springt en kopt de bal. Jobinashvili springt en kopt de bal. Pontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter geeft de bal voor. de Brauwer kopt de bal weg. Nicholas rent richting de bal. Nicholas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lunev met een sublieme pass. Kohut probeert naar een medespeler te passen. Grabas is nu in balbezit. Jobinashvili onderschept slim de pass. Jobinashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 34%, RTS Widzew Ursus 66%.
Stars-Sosnowiec - RTS Widzew Ursus 2:1

55e minuut.
Kosmal kopt de bal weg. Lunev geeft een hoge lob. Daar is Grabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Pontin bokst de bal weg.

57e minuut.
Arouca da Silva rent richting de bal. Arouca da Silva geeft de bal voor. de Brauwer kopt de bal weg. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili schiet op doel. Pontin bokst de bal weg. Lunev is nu in balbezit. Lunev schiet op doel. Pontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Cackowski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Florani kopt de bal weg. Klungelig pakt Partyka de bal. Kohut geeft de bal voor. Pieszko kopt de bal weg. Kohut geeft een hoge lob. Pontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - RTS Widzew Ursus 3:1

81e minuut.
Florani passt de bal in één keer door. Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal passt de bal met de wreef. Jobinashvili heeft problemen om de bal te vangen. Jobinashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kosmal met een sublieme pass. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer speelt de bal door. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Partyka de bal onder controle te krijgen. Kohut geeft een lange en hoge pass. Daar is Sonet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Pontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - RTS Widzew Ursus 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 26%, RTS Widzew Ursus 74%.
Stars-Sosnowiec - RTS Widzew Ursus 4:1