Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wisłok Dąbrówki Bielański KS
new Tactiek 451
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 47
matig Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Sunek onderschept slim de pass. Stelmasiak onderschept slim de pass. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann haalt uit met een fantastische trap. Lampart probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Capixaba is nu in balbezit. Burza verovert de bal door een tackle van achteren. Burza passt de bal in één keer door. Aldermann rent richting de bal. Aldermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lugthart passt de bal met de wreef. Aldermann heeft problemen om de bal te vangen. Marzocchetti is nu in balbezit. Aldermann verovert de bal door een tackle van achteren. Aldermann draait met de bal, schiet en ... Lampart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Andrysiak kopt de bal weg. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Aldermann rent richting de bal. Aldermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisłok Dąbrówki 60%, Bielański KS 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wisłok Dąbrówki - Bielański KS 0:0

49e minuut.
Albert passt de bal in één keer door. Lugthart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugthart passt de bal met de wreef. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisłok Dąbrówki - Bielański KS 0:1

51e minuut.
Manotas rent richting de bal. Komár verovert de bal door een tackle van achteren. Komár probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aldermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldermann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak passt de bal in één keer door. Burza probeert naar een medespeler te passen. Aldermann rent richting de bal. Aldermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Burza passt de bal in één keer door. Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisłok Dąbrówki - Bielański KS 0:2

88e minuut.
Lugthart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugthart met een sublieme pass. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann schiet op doel. Lampart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisłok Dąbrówki - Bielański KS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisłok Dąbrówki 62%, Bielański KS 38%.
FC Wisłok Dąbrówki - Bielański KS 0:3