Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWKS Penachin LKS Wolania
kiełba Tactiek moja
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 39.8
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Reinart onderschept slim de pass. Reinart passt de bal zonder na te denken. Ortuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortuño geeft een hoge lob. Tição springt en kopt de bal. Stoynov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ortuño speelt de bal door. Tomac onderschept slim de pass. Tição bereikt de bal nog maar net als eerste. Tição draait met de bal, schiet en ... Stoynov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lugosi rent richting de bal. Lugosi geeft de bal voor. Laurson controleert de bal met de borst. Reinart bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Moromete probeert de bal aan de voet te houden. de Farias is nu in balbezit. de Farias speelt de bal door. Kraśkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kraśkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Saleta kopt de bal weg. Daar is de Farias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lugosi krijgt een gele kaart. de Farias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Araújo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paszczyszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Araújo rent richting de bal. Araújo schiet op doel. Paszczyszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kraśkiewicz met een sublieme pass. Dalí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Szurpicki met een sublieme pass. Tomac speelt de bal door. Hardee speelt de bal door. Dalí rent richting de bal. Dalí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 48%, LKS Wolania 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CWKS Penachin - LKS Wolania 0:0

50e minuut.
Laurson geeft een hoge lob. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Zera begaat een overtreding. Dalí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hardee komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Araújo is nu in balbezit. Araújo passt de bal zonder na te denken. Hardee rent richting de bal. Hardee geeft een hoge lob. Kraśkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Araújo passt de bal zonder na te denken. Hardee is nu in balbezit. Hardee speelt de bal door. Siontis rent richting de bal. Siontis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kraśkiewicz is nu in balbezit. Pielak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kraśkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Imboden komt het veld opgelopen. Araújo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Imboden onderschept slim de pass. Imboden probeert naar een medespeler te passen. Araújo is nu in balbezit. Itäpalo verovert de bal door een tackle van achteren. Itäpalo geeft de bal voor. Stoynov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paszczyszyn met een harde bal richting middenveld. Dalí kopt de bal weg. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Paszczyszyn trapt de bal weg. Szurpicki kopt de bal weg. de Farias met een sublieme pass. Kraśkiewicz controleert de bal met de borst. Kraśkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - LKS Wolania 1:0

84e minuut.
Kraśkiewicz is nu in balbezit. Stura begaat een overtreding. Kraśkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szurpicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siontis springt en kopt de bal. Paszczyszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 38%, LKS Wolania 62%.
CWKS Penachin - LKS Wolania 1:0