Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Wolania CWKS Penachin
moja Tactiek kiełba
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 51.4
adequate Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Moromete passt de bal met de wreef. Lugosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis is nu in balbezit. Siontis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - CWKS Penachin 0:1

13e minuut.
Pielak heeft problemen om de bal te vangen. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis passt de bal in één keer door. Dalí rent richting de bal. Dalí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Simonovski geeft een lange en hoge pass. Tição bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurson verovert de bal door een tackle van achteren. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
de Farias geeft een hoge lob. Dalí kopt de bal weg. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí rent richting de bal. Dalí draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - CWKS Penachin 0:2

28e minuut.
Hardee geeft een hoge lob. Lugosi kopt de bal weg. de Farias is nu in balbezit. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
de Farias kopt de bal weg. Siontis is nu in balbezit. Siontis speelt de bal door. Dalí is nu in balbezit. Dalí haalt uit met een fantastische trap. Paszczyszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barbez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dalí maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - CWKS Penachin 0:3

35e minuut.
Turbatu geeft de bal voor. Barbez is nu in balbezit. Barbez geeft de bal voor. Dalí maakt een snoekduik en kopt de bal. Paszczyszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - CWKS Penachin 0:4

37e minuut.
Lugosi heeft problemen om de bal te vangen. Siontis is nu in balbezit. Talović begaat een overtreding. Talović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wolania 69%, CWKS Penachin 31%.
LKS Wolania - CWKS Penachin 0:4

60e minuut.
Saleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tição is nu in balbezit. Saleta verovert de bal door een tackle van achteren. Saleta geeft een lange en hoge pass. Dalí maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zera rent richting de bal. Zera geeft een hoge lob. Szurpicki met een sublieme pass. Dalí is nu in balbezit. Dalí draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araújo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Siontis met een sublieme pass. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak passt de bal zonder na te denken. Dalí is nu in balbezit. Dalí haalt uit met een fantastische trap. Paszczyszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Imboden komt het veld opgelopen. Kraśkiewicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Zera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zera passt de bal zonder na te denken. Kraśkiewicz rent richting de bal. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - CWKS Penachin 0:5

78e minuut.
Kraśkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Lugosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - CWKS Penachin 0:6

89e minuut.
Imboden is nu in balbezit. Szurpicki verovert de bal door een tackle van achteren. Szurpicki passt de bal in één keer door. Dalí rent richting de bal. Dalí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wolania 68%, CWKS Penachin 32%.
LKS Wolania - CWKS Penachin 0:6