Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.200 [del]
  • Stadion: CWKS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 29700
CWKS Penachin Kranzhausen
kiełba Tactiek 532
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 43.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


35e minuut.
Dalí rent richting de bal. Klinik speelt de bal door. Siekierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz onderschept slim de pass. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Araújo rent richting de bal. Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz passt de bal met de wreef. Dalí is nu in balbezit. Dalí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stoynov met een harde bal richting middenveld. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo met een sublieme pass. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 44%, Kranzhausen 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CWKS Penachin - Kranzhausen 0:0

47e minuut.
Turbatu kopt de bal weg. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dalí krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Araújo raakt geblesseerd tijdens het duel. Szurpicki met een snel genomen vrije trap. Kraśkiewicz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Siekierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo passt de bal in één keer door. Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czoska trapt de bal weg van het doel. Araújo kopt de bal weg. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dalí passt de bal zonder na te denken. Gawin is nu in balbezit. Gawin geeft de bal voor. Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kraśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo passt de bal zonder na te denken. Dalí rent richting de bal. Dalí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Laurson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pustelak met de inworp. Siekierka is nu in balbezit. Siekierka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 41%, Kranzhausen 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CWKS Penachin - Kranzhausen 0:0