Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielański KS RTS Widzew Ursus
451 Tactiek Kaz2
61% Balbezit 39%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 39.3
goed Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Burza probeert naar een medespeler te passen. Lugthart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugthart passt de bal zonder na te denken. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Lugthart passt de bal zonder na te denken. Aldermann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topór. Aldermann raakt geblesseerd tijdens het duel. Manuszewski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aldermann is nu in balbezit. Aldermann passt de bal zonder na te denken. Lugthart speelt de bal door. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lugthart is nu in balbezit. Tomczuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lugthart. Tomczuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Hordyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Juárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Manuszewski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Manuszewski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak is nu in balbezit. Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Aldermann heeft problemen om de bal te vangen. Aldermann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Komár rent richting de bal. Komár geeft de bal voor. Burza met een sublieme pass. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann haalt uit met een fantastische trap. Pontin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielański KS 37%, RTS Widzew Ursus 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielański KS - RTS Widzew Ursus 0:0

69e minuut.
Sordyl rent richting de bal. Sordyl passt de bal zonder na te denken. Zsolnai speelt de bal door. Buil rent richting de bal. Buil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - RTS Widzew Ursus 0:1

76e minuut.
Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak geeft een lange en hoge pass. Pieszko heeft problemen om de bal te vangen. Aldermann rent richting de bal. Aldermann haalt uit met een fantastische trap. Pontin bokst de bal weg. Partyka geeft een lange en hoge pass. Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juárez. Juárez krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Lugthart passt de bal zonder na te denken. Burza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pieszko de bal. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielański KS 43%, RTS Widzew Ursus 57%.
Bielański KS - RTS Widzew Ursus 0:1