Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Wolania Granica Stubno
moja Tactiek nowość
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 50.9
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


9e minuut.
Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrača passt de bal met de wreef. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pielak de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga is nu in balbezit. Duliga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Slanina probeert naar een medespeler te passen. Telichowski rent richting de bal. Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Telichowski zal de hoekschop nemen. Slanina speelt de bal door. Duliga rent richting de bal. Duliga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebrača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Granica Stubno 0:1

22e minuut.
Itäpalo rent richting de bal. Kościecha verovert de bal door een tackle van achteren. Kościecha passt de bal zonder na te denken. Duliga rent richting de bal. Duliga schiet op doel. Paszczyszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pielak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pielak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

27e minuut.
Itäpalo passt de bal in één keer door. Reinart rent richting de bal. Abascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinart verovert de bal door een tackle van achteren. Reinart schiet op doel. Bączyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Slanina passt de bal met de wreef. Ślęziak heeft problemen om de bal te vangen. Stura is nu in balbezit. Ślęziak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ślęziak probeert de bal aan de voet te houden. Stura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak verovert de bal door een tackle van achteren. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga schiet op doel. Paszczyszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kościecha onderschept slim de pass. Kościecha passt de bal in één keer door. Stura verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Simonovski met een sublieme pass. Abascal geeft de bal voor. Klungelig pakt Pielak de bal. Duliga rent richting de bal. Duliga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wolania 76%, Granica Stubno 24%.
LKS Wolania - Granica Stubno 0:1

46e minuut.
Kościecha speelt de bal door. Duliga heeft problemen om de bal te vangen. Duliga passt de bal in één keer door. Kościecha heeft problemen om de bal te vangen. Telichowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Granica Stubno 0:2

53e minuut.
Vannuccini onderschept slim de pass. Vannuccini geeft een hoge lob. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha schiet op doel. Paszczyszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Granica Stubno 0:3

58e minuut.
Duliga rent richting de bal. Zera rent richting de bal. Kościecha onderschept slim de pass. Telichowski rent richting de bal. Telichowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrača passt de bal met de wreef. Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Duliga is nu in balbezit. Duliga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Slanina is nu in balbezit. Slanina probeert naar een medespeler te passen. Duliga is nu in balbezit. Duliga draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Granica Stubno 0:4

70e minuut.
Lugosi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duliga. Lugosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Imboden komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Stura passt de bal zonder na te denken. Moromete probeert de bal aan de voet te houden. Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrača onderschept slim de pass. Rebrača speelt de bal door. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn bokst de bal weg. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Granica Stubno 0:5

81e minuut.
Rebrača verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak probeert naar een medespeler te passen. Duliga is nu in balbezit. Duliga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Slanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonovski is nu in balbezit. Telichowski begaat een overtreding. Telichowski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Imboden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden verovert de bal door een tackle van achteren. Imboden schiet op doel. Bączyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Granica Stubno 1:5

90e minuut.
Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga passt de bal met de wreef. Zera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha verovert de bal door een tackle van achteren. Kościecha draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wolania 69%, Granica Stubno 31%.
LKS Wolania - Granica Stubno 1:5