Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granica Stubno LKS Wolania
nowość Tactiek moja
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 36.2
good Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Kościecha met een sublieme pass. Wnęczak rent richting de bal. Met opzet legt Stura zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Stura moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stura schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Telichowski rent richting de bal. Telichowski passt de bal met de wreef. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - LKS Wolania 1:0

6e minuut.
Slanina is nu in balbezit. Slanina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ślęziak de bal. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ortuño kopt de bal weg. Rebrača heeft problemen om de bal te vangen. Rebrača passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ślęziak de bal. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pielak is nu in balbezit. Kościecha onderschept slim de pass. Kościecha passt de bal in één keer door. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - LKS Wolania 2:0

11e minuut.
Kościecha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bocheński komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Lugosi geeft de bal voor. Telichowski geeft een lange en hoge pass. Rebrača kopt de bal weg. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Abascal passt de bal in één keer door. Daar is Tição, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slanina speelt de bal door. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Telichowski rent richting de bal. Telichowski geeft een lange en hoge pass. Itäpalo verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rebrača kopt de bal weg. Daar is Ślęziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślęziak passt de bal in één keer door. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ortuño passt de bal in één keer door. Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini passt de bal zonder na te denken. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Slanina is nu in balbezit. Slanina passt de bal zonder na te denken. Daar is Itäpalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - LKS Wolania 3:0

30e minuut.
Ślęziak passt de bal met de wreef. Daar is Wnęczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęczak speelt de bal door. Bocheński rent richting de bal. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rebrača heeft problemen om de bal te vangen. Rebrača met een sublieme pass. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak schiet op doel. Paszczyszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - LKS Wolania 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 24%, LKS Wolania 76%.
Granica Stubno - LKS Wolania 4:0

46e minuut.
Tição met een sublieme pass. Reinart rent richting de bal. Reinart passt de bal zonder na te denken. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Slanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Slanina passt de bal zonder na te denken. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap. Paszczyszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Abascal speelt de bal door. Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wnęczak de bal. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Slanina passt de bal in één keer door. Liberda rent richting de bal. Liberda geeft een hoge lob. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Imboden komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Slanina speelt de bal door. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak speelt de bal door. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak schiet op doel. Paszczyszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Zera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rebrača de bal. Rebrača met een sublieme pass. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Ślęziak de bal. Ślęziak passt de bal in één keer door. Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrača geeft de bal voor. Wnęczak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Wnęczak probeert naar een medespeler te passen. Ślęziak rent richting de bal. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - LKS Wolania 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 15%, LKS Wolania 85%.
Granica Stubno - LKS Wolania 5:0