Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielański KS Kranzhausen
451 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 44.3
goed Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Burza passt de bal in één keer door. Lugthart rent richting de bal. Lugthart passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aldermann de bal. Aldermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Kranzhausen 1:0

15e minuut.
Klinik passt de bal zonder na te denken. Stelmasiak is nu in balbezit. Stelmasiak passt de bal in één keer door. Aldermann rent richting de bal. Aldermann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lugthart probeert naar een medespeler te passen. Burza rent richting de bal. Burza probeert naar een medespeler te passen. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Kranzhausen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielański KS 47%, Kranzhausen 53%.
Bielański KS - Kranzhausen 2:0

46e minuut.
Lattanzi is nu in balbezit. Gredić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gredić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smółko de bal. Smółko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Lugthart met de inworp. Burza is nu in balbezit. Burza passt de bal in één keer door. Aldermann rent richting de bal. Aldermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Albert kan de bal niet met de borst controleren. Stelmasiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halayla. Halayla krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi geeft een hoge lob. Halayla rent richting de bal. Halayla draait met de bal, schiet en ... Gredić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Komár probeert naar een medespeler te passen. Lugthart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugthart met een sublieme pass. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann haalt uit met een fantastische trap. Czoska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Stelmasiak passt de bal in één keer door. Komár heeft problemen om de bal te vangen. Komár met een sublieme pass. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann schiet op doel. Czoska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielański KS - Kranzhausen 3:0

69e minuut.
Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Pustelak speelt de bal door. Gredić rent richting de bal. Lattanzi rent richting de bal. Lattanzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Komár onderschept slim de pass. Komár passt de bal met de wreef. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla verovert de bal door een tackle van achteren. Halayla passt de bal in één keer door. Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi haalt uit met een fantastische trap. Lagaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielański KS 46%, Kranzhausen 54%.
Bielański KS - Kranzhausen 3:0