Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kranzhausen Bielański KS
532 Tactiek 451
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten good
average Passen very good
good Verdedigen good


17e minuut.
Komár passt de bal met de wreef. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Manuszewski passt de bal zonder na te denken. Lugthart is nu in balbezit. Lugthart probeert naar een medespeler te passen. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Bielański KS 0:1

27e minuut.
Aldermann passt de bal met de wreef. Stelmasiak rent richting de bal. Stelmasiak passt de bal zonder na te denken. Aldermann rent richting de bal. Aldermann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Bielański KS 0:2

29e minuut.
Halayla is nu in balbezit. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manuszewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Manuszewski kan niet meer verder spelen. Martinho komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Lattanzi controleert de bal met de borst. Burza met een sublieme pass. Zsolnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla onderschept slim de pass. Halayla schiet op doel. Lagaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Trzonek heeft problemen om de bal te vangen. Gabrusiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trzonek. Trzonek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Stelmasiak rent richting de bal. Aldermann is nu in balbezit. Pustelak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pustelak krijgt een gele kaart. Aldermann raakt geblesseerd tijdens het duel. Aldermann neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Bielański KS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kranzhausen 61%, Bielański KS 39%.
Kranzhausen - Bielański KS 0:3

51e minuut.
Gabrusiewicz passt de bal met de wreef. Lugthart rent richting de bal. Lugthart passt de bal in één keer door. Aldermann rent richting de bal. Aldermann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Burza passt de bal in één keer door. Lugthart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugthart passt de bal zonder na te denken. Aldermann rent richting de bal. Aldermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Bielański KS 0:4

70e minuut.
Burza verovert de bal door een tackle van achteren. Burza geeft een lange en hoge pass. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann draait met de bal, schiet en ... Czoska probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stelmasiak passt de bal met de wreef. Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Burza passt de bal zonder na te denken. Aldermann is nu in balbezit. Aldermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kranzhausen 41%, Bielański KS 59%.
Kranzhausen - Bielański KS 0:4