Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWKS Penachin RTS Widzew Ursus
kiełba Tactiek Kaz2
61% Balbezit 39%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 38.8
excellent Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen average


14e minuut.
Turbatu passt de bal in één keer door. Hardee rent richting de bal. Hardee passt de bal in één keer door. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí schiet op doel. Pontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonet onderschept slim de pass. Sonet met een sublieme pass. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee geeft een hoge lob. Pontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dalí is nu in balbezit. Dalí haalt uit met een fantastische trap. Pontin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Hardee geeft de bal voor. Partyka kopt de bal weg. Pontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brózda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalí rent richting de bal. Dalí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Laurson passt de bal zonder na te denken. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sordyl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sordyl krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hardee geeft een hoge lob. de Farias kopt de bal weg. Klungelig pakt Brózda de bal. Kraśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz schiet op doel. Pontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Turbatu passt de bal in één keer door. Hardee rent richting de bal. Hardee passt de bal zonder na te denken. Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 35%, RTS Widzew Ursus 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CWKS Penachin - RTS Widzew Ursus 0:0

51e minuut.
Inworp. Siontis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee is nu in balbezit. Hardee passt de bal zonder na te denken. Kraśkiewicz rent richting de bal. Kraśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pontin bokst de bal weg.

65e minuut.
Laurson kopt de bal weg. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szurpicki krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Turbatu onderschept slim de pass. Turbatu geeft de bal voor. Partyka met een sublieme pass. Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Siontis de bal. Siontis haalt uit met een fantastische trap. Grabas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Siontis geeft een hoge lob. Pontin probeert naar een medespeler te passen. Szurpicki kopt de bal weg. Siontis rent richting de bal. Siontis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Araújo geeft een lange en hoge pass. Pieszko kopt de bal weg. Hardee speelt de bal door. Klungelig pakt Siontis de bal. Siontis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kraśkiewicz rent richting de bal. Kraśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - RTS Widzew Ursus 1:0

74e minuut.
Araújo passt de bal zonder na te denken. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee speelt de bal door. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis schiet op doel. De bal raakt de paal. Pontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Partyka de bal. Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 39%, RTS Widzew Ursus 61%.
CWKS Penachin - RTS Widzew Ursus 1:0