Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Widzew Ursus CWKS Penachin
Kaz2 Tactiek kiełba
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 50.9
adequate Schieten formidable
good Passen solid
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Daar is Hordyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hardee is nu in balbezit. Hardee passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dalí de bal. Dalí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee met een sublieme pass. Turbatu rent richting de bal. Turbatu geeft een hoge lob. Kraśkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Pontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - CWKS Penachin 0:1

15e minuut.
Araújo probeert naar een medespeler te passen. Hardee rent richting de bal. Hardee met een sublieme pass. Dalí is nu in balbezit. Dalí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Saleta met een sublieme pass. de Farias rent richting de bal. de Farias passt de bal met de wreef. Araújo geeft een hoge lob. Dalí krijgt zijn hoofd ertegen. Pontin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - CWKS Penachin 0:2

30e minuut.
Saleta passt de bal met de wreef. Wojnicki rent richting de bal. Siontis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siontis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Laurson geeft een lange en hoge pass. de Farias rent richting de bal. de Farias geeft de bal voor. Dalí kan de bal niet met de borst controleren. Dalí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tomczuk met een snelle inworp. Araújo is nu in balbezit. Araújo passt de bal zonder na te denken. Dalí rent richting de bal. Dalí schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pontin trapt de bal weg. Juárez rent richting de bal. Hardee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hardee krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tomac geeft een hoge lob. Kraśkiewicz kopt de bal weg. Grabas is nu in balbezit. Dalí onderschept slim de pass. Dalí draait met de bal, schiet en ... Pontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grabas trapt de bal weg. Siontis kopt de bal weg. Dalí rent richting de bal. Dalí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - CWKS Penachin 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Ursus 68%, CWKS Penachin 32%.
RTS Widzew Ursus - CWKS Penachin 0:3

49e minuut.
Saleta kopt de bal weg. Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz speelt de bal door. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tomac kopt de bal weg. Stoynov met een sublieme pass. Kraśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Siontis is nu in balbezit. Siontis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Siontis rent richting de bal. Siontis passt de bal zonder na te denken. Hardee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardee geeft de bal voor. Kraśkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Pontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Saleta onderschept slim de pass. Saleta geeft de bal voor. Inworp. Buil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomczuk geeft de bal voor. Stoynov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Hardee passt de bal met de wreef. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis passt de bal met de wreef. Kraśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - CWKS Penachin 0:4

75e minuut.
Hardee rent richting de bal. Hardee speelt de bal door. Siontis is nu in balbezit. Siontis draait met de bal, schiet en ... Pontin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - CWKS Penachin 0:5

77e minuut.
Wojnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnicki speelt de bal door. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez draait met de bal, schiet en ... Stoynov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Ursus - CWKS Penachin 1:5

80e minuut.
Saleta is nu in balbezit. Saleta geeft een hoge lob. de Farias speelt de bal door. Kraśkiewicz rent richting de bal. Kraśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
de Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. de Farias geeft de bal voor. Pieszko onderschept slim de pass. Klungelig pakt Siontis de bal. Siontis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Ursus 59%, CWKS Penachin 41%.
RTS Widzew Ursus - CWKS Penachin 1:5