Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granica Stubno FC Wisłok Dąbrówki
nowość Tactiek new
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten adequate
solid Passen excellent
good Verdedigen good


1e minuut.
Duliga speelt de bal door. Kościecha is nu in balbezit. Rybak rent richting de bal. Kościecha onderschept slim de pass. Kościecha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rebrača is nu in balbezit. Rebrača passt de bal zonder na te denken. Slanina probeert naar een medespeler te passen. Duliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duliga schiet op doel. Lampart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Duliga onderschept slim de pass. Duliga schiet op doel. Daar is Kościecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duliga rent richting de bal. Duliga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Duliga passt de bal zonder na te denken. Ślęziak rent richting de bal. Duliga is nu in balbezit. Duliga schiet op doel. Mijac probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ślęziak is nu in balbezit. Marzocchetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ślęziak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duliga neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lampart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - FC Wisłok Dąbrówki 1:0

28e minuut.
Slanina speelt de bal door. Daar is Telichowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telichowski passt de bal met de wreef. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - FC Wisłok Dąbrówki 2:0

29e minuut.
Ślęziak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak passt de bal zonder na te denken. Duliga rent richting de bal. Duliga draait met de bal, schiet en ... Lampart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - FC Wisłok Dąbrówki 3:0

41e minuut.
Rebrača met een sublieme pass. Duliga is nu in balbezit. Marzocchetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duliga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Duliga kan niet meer verder spelen. Wnęczak komt het veld opgelopen. Kościecha wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 29%, FC Wisłok Dąbrówki 71%.
Granica Stubno - FC Wisłok Dąbrówki 3:0

46e minuut.
Rebrača passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Telichowski de bal. Telichowski speelt de bal door. Kościecha heeft problemen om de bal te vangen. Kościecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - FC Wisłok Dąbrówki 4:0

48e minuut.
Ślęziak passt de bal in één keer door. Telichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Telichowski passt de bal met de wreef. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak schiet op doel. Lampart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - FC Wisłok Dąbrówki 5:0

51e minuut.
Vinent onderschept slim de pass. Vinent probeert naar een medespeler te passen. Wnęczak heeft problemen om de bal te vangen. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - FC Wisłok Dąbrówki 6:0

56e minuut.
Kościecha passt de bal zonder na te denken. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wnęczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Wnęczak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lampart bokst de bal weg. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granica Stubno - FC Wisłok Dąbrówki 7:0

78e minuut.
Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak begaat een overtreding. Kościecha raakt geblesseerd tijdens het duel. Slanina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wnęczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Marzocchetti is nu in balbezit. Wnęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak is nu in balbezit. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Lampart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rebrača neemt de hoekschop. Kościecha rent richting de bal. Kościecha draait met de bal, schiet en ... Lampart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granica Stubno 29%, FC Wisłok Dąbrówki 71%.
Granica Stubno - FC Wisłok Dąbrówki 7:0