Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wisłok Dąbrówki Granica Stubno
new Tactiek nowość
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 47.4
adequate Schieten solid
excellent Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijac begaat een overtreding. Wnęczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Slanina met een snel genomen vrije trap. Ślęziak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Slanina speelt de bal door. Wnęczak is nu in balbezit. Rybak probeert naar een medespeler te passen. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rybak geeft een lange en hoge pass. Vinent rent richting de bal. Vinent probeert naar een medespeler te passen. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Marzocchetti trapt de bal weg. Slanina kopt de bal weg. Wnęczak is nu in balbezit. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisłok Dąbrówki - Granica Stubno 0:1

10e minuut.
Telichowski rent richting de bal. Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Slanina probeert naar een medespeler te passen. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Lampart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Telichowski met een snelle inworp. Slanina probeert naar een medespeler te passen. Wnęczak is nu in balbezit. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Slanina is nu in balbezit. Slanina passt de bal zonder na te denken. Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ślęziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vannuccini verovert de bal door een tackle van achteren. Vannuccini met een sublieme pass. Wnęczak is nu in balbezit. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rebrača passt de bal met de wreef. Slanina geeft een lange en hoge pass. Ślęziak kopt de bal weg. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sunek onderschept slim de pass. Slanina onderschept slim de pass. Slanina probeert naar een medespeler te passen. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... Lampart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Slanina speelt de bal door. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak speelt de bal door. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vannuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuccini geeft de bal voor. Marzocchetti controleert de bal met de borst. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisłok Dąbrówki 80%, Granica Stubno 20%.
FC Wisłok Dąbrówki - Granica Stubno 0:1

47e minuut.
Abascal met een sublieme pass. Telichowski heeft problemen om de bal te vangen. Telichowski speelt de bal door. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Ślęziak de bal. Ślęziak passt de bal zonder na te denken. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Mijac probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Slanina passt de bal met de wreef. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak passt de bal met de wreef. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Wnęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak met een sublieme pass. Telichowski met een sublieme pass. Kościecha rent richting de bal. Kościecha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Capixaba geeft een lange en hoge pass. Abascal rent richting de bal. Abascal geeft een hoge lob. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rybczyński probeert de bal aan de voet te houden. Rebrača rent richting de bal. Rebrača passt de bal zonder na te denken. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisłok Dąbrówki - Granica Stubno 0:2

71e minuut.
Wnęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak is nu in balbezit. Wnęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Slanina speelt de bal door. Mijac is nu in balbezit. Wnęczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap. Lampart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisłok Dąbrówki - Granica Stubno 0:3

77e minuut.
Vinent geeft de bal voor. Marzocchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak onderschept slim de pass. Wnęczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisłok Dąbrówki - Granica Stubno 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisłok Dąbrówki 71%, Granica Stubno 29%.
FC Wisłok Dąbrówki - Granica Stubno 0:4