Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Wolania Stars-Sosnowiec
moja Tactiek mamy ich
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.8 gemiddelde waardering 44.9
adequate Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


13e minuut.
Kosmal passt de bal in één keer door. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer passt de bal in één keer door. Nicholas rent richting de bal. Nicholas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zera heeft problemen om de bal te vangen. Zera geeft de bal voor. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili schiet op doel. Paszczyszyn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Kohut de bal. Kohut passt de bal met de wreef. Jobinashvili is nu in balbezit. Jobinashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Stars-Sosnowiec 0:1

28e minuut.
Florani passt de bal zonder na te denken. Kohut rent richting de bal. Kohut passt de bal met de wreef. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas passt de bal in één keer door. Kohut speelt de bal door. Nicholas rent richting de bal. Nicholas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Stars-Sosnowiec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wolania 66%, Stars-Sosnowiec 34%.
LKS Wolania - Stars-Sosnowiec 0:2

48e minuut.
Kosmal speelt de bal door. Kohut is nu in balbezit. Kohut passt de bal met de wreef. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Stars-Sosnowiec 0:3

52e minuut.
Simonovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Richter speelt de bal door. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Stars-Sosnowiec 0:4

58e minuut.
Kohut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut passt de bal zonder na te denken. Jobinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. Paszczyszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Pielak onderschept slim de pass. Kosmal verovert de bal door een tackle van achteren. Kosmal passt de bal zonder na te denken. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poulíček komt het veld opgelopen. Cackowski komt het veld opgelopen. Imboden komt het veld opgelopen. Gliński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kohut rent richting de bal. Kohut speelt de bal door. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lugosi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer passt de bal zonder na te denken. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili haalt uit met een fantastische trap. Paszczyszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pielak is nu in balbezit. Pielak geeft de bal voor. Simonovski met een sublieme pass. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden haalt uit met een fantastische trap. Saiegh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gliński kopt de bal weg. Kohut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohut geeft de bal voor. Jobinashvili rent richting de bal. Jobinashvili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gliński rent richting de bal. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wolania - Stars-Sosnowiec 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wolania 54%, Stars-Sosnowiec 46%.
LKS Wolania - Stars-Sosnowiec 0:5