Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mierni Zabujcze Strzały
max1 Tactiek 442 mierni
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 47.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Messiano rent richting de bal. Olabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Messiano onderschept slim de pass. Messiano schiet op doel. Nasiopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmiel met een snelle inworp. Gajkowski is nu in balbezit. Gajkowski geeft de bal voor. Vraciu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivas met een snelle inworp. Grozdanić speelt de bal door. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap. Nasiopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gajkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ojeda komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Bueno onderschept slim de pass. Bueno probeert naar een medespeler te passen. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Smith passt de bal met de wreef. Olabe rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas geeft een hoge lob. Montana springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Zabujcze Strzały 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mierni 38%, Zabujcze Strzały 62%.
Fc Mierni - Zabujcze Strzały 1:0

46e minuut.
Vandenbossche komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier rent richting de bal. Montana maakt een afschuwelijke overtreding. Montana krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Grozdanić passt de bal in één keer door. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grozdanić komt bij de bal en schiet. Nasiopoulos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Zabujcze Strzały 2:0

61e minuut.
Rivas rent richting de bal. Olabe begaat een overtreding. Rivas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grozdanić met een snel genomen vrije trap. Montana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Duvivier passt de bal in één keer door. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel speelt de bal door. Vraciu rent richting de bal. Vraciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolianitis begaat een overtreding. Bezinski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ojeda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bezinski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bueno passt de bal in één keer door. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu passt de bal zonder na te denken. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana draait met de bal, schiet en ... Nasiopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Brătescu geeft een lange en hoge pass. Szmiel probeert de bal aan de voet te houden. Grozdanić met een sublieme pass. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mierni 37%, Zabujcze Strzały 63%.
Fc Mierni - Zabujcze Strzały 2:0