Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały Fc Mierni
442 mierni Tactiek max1
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 61
goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi passt de bal met de wreef. Vraciu rent richting de bal. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje onderschept slim de pass. Torje geeft een hoge lob. Daar is Vraciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Trtanj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trtanj passt de bal met de wreef. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... Jakuczun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Gajkowski rent richting de bal. Gajkowski passt de bal zonder na te denken. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Oelschlägel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Fc Mierni 1:0

39e minuut.
Bueno met een sublieme pass. Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal zonder na te denken. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Brătescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Montana de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gajkowski. Montana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Widmer komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 59%, Fc Mierni 41%.
Zabujcze Strzały - Fc Mierni 1:0

46e minuut.
Rivas probeert naar een medespeler te passen. Dolianitis speelt de bal door. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trtanj rent richting de bal. Trtanj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Villalvilla komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jastrząb geeft de bal voor. Oelschlägel is nu in balbezit. Vraciu speelt de bal door. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Montana de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap. Jakuczun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Fc Mierni 1:1

86e minuut.
Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalvilla passt de bal met de wreef. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oelschlägel rent richting de bal. Oelschlägel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gajkowski onderschept slim de pass. Gajkowski speelt de bal door. Torje geeft een hoge lob. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 60%, Fc Mierni 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - Fc Mierni 1:1