Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.201 [del]
  • Stadion: GO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4359
GO Widzew Łódź I
0004 Tactiek moja2
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 44.3
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
matig Verdedigen formidabel


2e minuut.
Januszczak probeert naar een medespeler te passen. Jemioła met een sublieme pass. Burcă is nu in balbezit. Czarnik verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jemioła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czarnik kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ţicleanu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saraceni neemt de hoekschop. Smirnov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Widzew Łódź I 1:0

17e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piţigoi. Piţigoi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ţicleanu onderschept slim de pass. Ţicleanu met een sublieme pass. Kossok rent richting de bal. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Nowosad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła passt de bal in één keer door. Burcă is nu in balbezit. Czarnik onderschept slim de pass. Czarnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Saraceni probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi rent richting de bal. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru geeft de bal voor. Kossok springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 41%, Widzew Łódź I 59%.
GO - Widzew Łódź I 1:0

46e minuut.
Denizel geeft de bal voor. Smirnov kopt de bal weg. Daar is Januszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi passt de bal met de wreef. Smirnov rent richting de bal. Smirnov haalt uit met een fantastische trap. Nowosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Widzew Łódź I 2:0

57e minuut.
Saraceni geeft een hoge lob. Smirnov kopt de bal weg. Ţicleanu speelt de bal door. Kossok rent richting de bal. Kossok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Widzew Łódź I 3:0

61e minuut.
Klungelig pakt Kujawski de bal. Kujawski geeft een lange en hoge pass. Barbaru kopt de bal weg. Ţicleanu probeert de bal met de borst te controleren. Ţicleanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła met een sublieme pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kujawski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tüzün de bal. Bradu kopt de bal weg. Piţigoi geeft de bal voor. Arixi kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smirnov neemt de hoekschop. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Nowosad bokst de bal weg.

76e minuut.
Duch speelt de bal door. Jemioła rent richting de bal. Jemioła speelt de bal door. Czarnik rent richting de bal. Czarnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 43%, Widzew Łódź I 57%.
GO - Widzew Łódź I 3:0